aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος F.C.: Αυτή είναι η απάντηση των Παφιτών

Πάφος F.C.: Αυτή είναι η απάντηση των Παφιτών

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μέχρι τις 27 Αυγούστου, στην Πάφος FC προσπαθούσαν να συμπληρώσουν το ρόστερ. Οι αργοπορημένες κινήσεις, έφεραν ένα μούδιασμα και τα μουρμουρητά πύκνωναν. Σε τέσσερις αγώνες η Πάφος FC εξασφάλισε, μόλις έναν βαθμό, κάτι που οδήγησε και στην απομάκρυνση του Στίβεν Πρέσλι. Ήλθε νέος προπονητής, ο Ζέλικο Κόπιτς, αλλά στην παρθενική του εμφάνιση, στο ματς με την Αλκή, η παφιακή ομάδα γνώρισε νέα ήττα. Καλοί ποδοσφαιριστές, όμως, υπήρχαν και φαινόταν πως κάπου θα ξεσπούσαν. Η ομάδα άλλαξε εντελώς και όλοι ήσαν νέοι. Δεν είχε μείνει κανείς από την περσινή ομάδα, πλην των Κόπριβετς και Μπεριγκόν, οι οποίοι τραυματίστηκαν και θα αργήσουν να επανέλθουν.

Η νίκη μέσα στο ΓΣΠ, επί της Ομόνοιας (4-2), με ολική ανατροπή, ήταν η απάντηση πως τώρα αρχίζει η σεζόν για την ομάδα τους. Εκεί που πολλοί δεν τους εμπιστεύονταν, έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα, πως «το ποδόσφαιρο επιστρέφει στην Πάφο». Η ατάκα ήταν του διευθυντή του γραφείου Τύπου της Πάφος FC Πέτρου Μελαΐση, ο οποίος μετά τον αγώνα ήταν χαρούμενος, όπως και όλοι στην ομάδα.

Δήλωσε, λοιπόν, στο «Goal», ο παράγοντας της παφιακής ομάδας: «Αρχίζουν να φαίνονται οι κόποι της δουλειάς που γίνεται στην ομάδα. Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στον κόσμο. Είμαστε χαρούμενοι που επιτέλους η σωστή δουλειά που γίνεται, έχει αρχίσει να αποδίδει. Το ποδόσφαιρο επιστρέφει και στην Πάφο».

Η ομάδα της Πάφου ανέδειξε επιτέλους το καλό της πρόσωπο και όλοι ελπίζουν πως, η νίκη επί της Ομόνοιας θα τη βοηθήσει να πάρει τα πάνω της. Χρειαζόταν να ανάψει η σπίθα. Τώρα που η φλόγα δυναμώνει, η ομάδα καλείται να κάνει την αντεπίθεση της, με στόχο να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, όπου την Κυριακή θα φιλοξενήσει τον ΑΠΟΕΛ, στο «Στέλιος Κυριακίδης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ