aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος: Ετοιμάζει αλλαγές ο Μπεργκ

Πάφος: Ετοιμάζει αλλαγές ο Μπεργκ

Στο παρελθόν ανήκει για την Πάφος FC το ισόπαλο (1-1) ματς με αντίπαλο τον Απόλλωνα. Η προσοχή όλων από χθες στράφηκε στην αυριανή (18:00) αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΖ Ζακακίου για την πρώτη φάση του κυπέλλου. Πρόκειται για θεσμό που ενδιαφέρει αρκετά τους γαλάζιους και φιλοδοξούν να ξεπεράσουν την ιστορικότερη τους διάκριση στον θεσμό, τη σεζόν 2017-18.

Τότε, η Πάφος FC έφτασε μέχρι τα ημιτελικά αποκλείοντας κατά σειρά Διγενή Ορόκλινης, Ένωση Νέων Παραλιμνίου και Δόξα. Αποκλείστηκε όμως με δύο ήττες και συνολικό σκορ 1-8 από τον Απόλλωνα. Άλλες δύο φορές η παφιακή ομάδα έφτασε μέχρι τα προημιτελικά (2015-16, 2018-19), ενώ και στις δύο τελευταίες σεζόν αποκλείστηκε από την Ανόρθωση στη δεύτερη φάση.

Ο Χένινγκ Μπεργκ, που είναι στην ευχάριστη θέση να έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές, αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα προκειμένου να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν έπαιξαν αρκετά στα πέντε πρώτα ματς πρωταθλήματος και παράλληλα, να δώσει ανάσες σε άλλους. Ακολουθεί, θυμίζουμε, το ματς για την 6η αγωνιστική κόντρα στο Παραλίμνι, το Σάββατο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ