aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος: Επείγον η πρόσληψη προπονητή

Πάφος: Επείγον η πρόσληψη προπονητή

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Επείγει το θέμα της πρόσληψη προπονητή στην Πάφος FC, καθώς η διακοπή του πρωταθλήματος, είναι πολύ καλή ευκαιρία για τη νέα τεχνική ηγεσία για να γνωρίσει τους ποδοσφαιριστές του. Στο στρατόπεδο της παφιακής ομάδας επικρατεί απογοήτευση μετά τα τελευταία αποτελέσματα και μόνο η άφιξη ενός προπονητή, με προσωπικότητα και πειθώ μπορεί να διαμορφώσει νέο σκηνικό.

Το τριήμερο της Παρασκευής ώς την Κυριακή, θα πραγματοποιηθεί το τουρνουά Κοραντίνα Cup και εκτός από την Πάφος FC θα λάβουν μέρος η Ρίγα Λετονίας και οι ρωσικές Ουράλ και Ροτίνα. Αν ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή θα είναι καλό για την ομάδα της Πάφος FC στην προσπάθεια ανασύνταξης των δυνάμεων της.

Οι Ρώσοι επενδυτές βρίσκονται στο στάδιο των τελικών επαφών με κάποιους προπονητές που τους ενδιαφέρουν και από στιγμή σε στιγμή αναμένεται και η σχετική ανακοίνωση. Η Πάφος FC έχει προχωρήσει στην απόκτηση πολύ καλών ποδοσφαιριστών, όμως για διάφορους λόγους  δεν έχουν βοηθήσει. Είτε γιατί ήλθαν καθυστερημένα στην ομάδα, είτε γιατί προέκυψαν τραυματισμοί  που αποδυνάμωσαν τις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας.

Έχουμε όμως διανύσει το 1/3 της διαδρομής του πρωταθλήματος και υπάρχει χρόνος και πολλά παιχνίδια για να ξεκολλήσει η ομάδα από τις τελευταίες θέσεις. Ο νέος προπονητής θα έχει πάντως πολλή δουλειά μπροστά του, όμως αυτό που αναμένεται είναι πως και από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές θα βρουν τον καλό εαυτό τους για να βοηθήσουν να ανέβει η ομάδα τους. Ακολουθεί η δύσκολη έξοδος με τον ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία, όμως υπάρχει και μια σειρά παιχνιδιών, στα οποία η Παφιακή ομάδα  μπορεί να εξασφαλίσει βαθμούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ