aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος: Έκλεισε ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια

Πάφος: Έκλεισε ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια

Ένα από τα πιο σημαντικά θέματα που αφορούν στον προγραμματισμό έκλεισε για την Πάφος FC και δεν άλλο από τον προπονητή. Οι συζητήσεις με τον Ντάρκο Μίλανιτς (φωτό) έφεραν αποτέλεσμα και ο 53χρονος Σλοβένος θα καθοδηγήσει την ομάδα στη νέα σεζόν αφού υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών.

Κουβαλά αρκετά χρόνια θητείας στη Σλοβενία (Γκόριτσα, Μάριμπορ,), αλλά και στη Σλοβακία (Σλόβαν Μπρατισλάβας). Δούλεψε επίσης στην Αυστρία (Στουρμ Γκρατς), ενώ για ένα μήνα το 2014 διετέλεσε προπονητής της Λιντς. Στο παλμαρές του έχει τρία πρωταθλήματα με τη Μάριμπορ και ένα με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας και ευρωπαϊκές διακρίσεις.

Στην Πάφος FC, την ίδια ώρα, βρίσκονται σε εξέλιξη ενέργειες για περαιτέρω ενδυνάμωση του ρόστερ. Όπως διαρρέει, έγινε πρόταση στον 32χρονο Κονγκολέζο εξτρέμ Γιανίκ Μπολασιέ και εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα απαντήσει θετικά.

Πρόκειται για έμπειρο ποδοσφαιριστή με πλούσιο βιογραφικό και παραστάσεις (119 συμμετοχές, 11 γκολ) στην Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα των Κρίσταλ Πάλας και Έβερτον. Στη λήξασα σεζόν αγωνίστηκε στη Μίντλεσμπρο στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας, ενώ στο παρελθόν έπαιξε μεταξύ άλλων σε Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Άστον Βίλα, Άντερλεχτ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ