aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος: Δεν θέλει να είναι ο φτωχός συγγενής

Πάφος: Δεν θέλει να είναι ο φτωχός συγγενής

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η απόκτηση του 30χρονου Νιγηριανού Στίφεν Σάντι φανερώνει και τις προθέσεις των διοικούντων στην Πάφος FC. Ο στόχος είναι να εισέλθει η ομάδα δυναμικά στο νέο πρωτάθλημα, δημιουργώντας νέα δεδομένα. Οι βάσεις έχουν τεθεί από την περσινή περίοδο, όχι μόνο στο αγωνιστικό αλλά και στο ψυχολογικό. Σιγά-σιγά αλλάζει και η νοοτροπία, καθώς στην Πάφο αισθάνονται πως είναι καιρός να αποβάλουν το αίσθημα του φτωχού συγγενή.

Οι Ρώσοι επενδυτές έχουν δώσει το σύνθημα, βάζοντας ψηλά τον πήχη. Γι’ αυτό και επικρατεί κινητικότητα στα θέματα των μετεγγραφών, καθώς οι προκλήσεις θα είναι μεγαλύτερες στη νέα σεζόν. Είναι θετικό πως έχουν διατηρηθεί αρκετοί ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ και ειδικά η παραμονή των δύο σκόρερ της ομάδας, Νέμετς και Ράσιτς, δημιουργεί τεράστιο ενθουσιασμό. Καταβάλλεται προσπάθεια να είναι και του χρόνου στην ομάδα ο Ανγκούλο, ενώ θα επιστρέψει και ο Μπεριγκό. Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το τοπίο με τους Ζίβουλιτς και Κουλς, κατά πόσο θα συνεχίσουν και στη νέα σεζόν, όμως, υπάρχουν άλλες περιπτώσεις που ενδιαφέρουν την τεχνική ηγεσία.

Κάθε μέρα που περνά είναι σημαντική, όμως, κάθε κίνηση που κάνουν θέλουν να έχει τη σφραγίδα της σιγουριάς. Να μην κάνουν λάθη στις επιλογές τους. Στις πρόσφατες δηλώσεις στην ιστοσελίδα του Συλλόγου, ο μεγαλομέτοχος και ιδιοκτήτης Ρομάν Ντούμποφ έκανε λόγο για σχεδιασμό στη βάση επαγγελματικών συνθηκών και σιγά-σιγά όλα παίρνουν τον δρόμο τους. Σε κάποια θέματα βρίσκονται σε καλό δρόμο, ενώ άλλα χρειάζονται βελτίωση.

Η προετοιμασία της παφιακής ομάδας θα πραγματοποιηθεί στην Πολωνία και όλα είναι έτοιμα για την αναχώρηση για το αθλητικό κέντρο. Στο διάστημα της παραμονής στο εξωτερικό, ο Ζέλικο Κόπιτς θα έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλους τους ποδοσφαιριστές του στα τέσσερα φιλικά που είναι προγραμματισμένα.

Ο Κροάτης προπονητής έχει όλο τον χρόνο στη διάθεσή του για να μοντάρει την ομάδα του, η οποία θα μπει στο πρωτάθλημα έχοντας μπροστά της ένα δύσκολο πρόγραμμα. Αυτό βάζει πίεση έτσι ώστε να ετοιμάσει την ομάδα του έγκαιρα, για να μην ξεκινήσουν τους αγώνες τους όπως πέρσι και πρόπερσι με αδυναμίες και ελλείψεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ