aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος: Δεν μπορεί να περιμένει

Πάφος: Δεν μπορεί να περιμένει

Το τεράστιας σημασίας παιχνίδι για την Πάφος FC είναι προ των πυλών. Απέναντι στον Άρη, αύριο βράδυ, η παφιακή ομάδα θέλει μόλις ένα βαθμό για να γράψει ιστορία, να δηλώσει παρούσα στην εξάδα για πρώτη φορά! Όσο πλησιάζει ο αυριανός «τελικός», όλο και ανεβαίνει η αδρεναλίνη στις τάξεις της ομάδας και πολύ περισσότερο στον κόσμο της.

Δεν μπορούν να περιμένουν γι’ αυτό το ιστορικής σημασίας παιχνίδι. Και με ισοπαλία, ότι κι αν γίνει στο ντέρμπι Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ, η Πάφος FC θα είναι στην εξάδα. Ωστόσο, η ομάδα του Μίλανιτς δεν θα παίξει για την ισοπαλία, καθώς κάτι τέτοιο θα είναι ριψοκίνδυνο. Θα κυνηγήσει τη νίκη αφού διασφαλίζοντας θέση στην εξάδα, στα πλέι οφ θα διεκδικήσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Σε αυτή την προσπάθειά της, η ομάδα της Πάφου δεν θα είναι μόνη. Υπάρχει κινητοποίηση στις τάξεις του κόσμου, που έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τον αγώνα και να στηρίξει την ομάδα του χωρίς να πληρώσει εισιτήριο. Γι’ αυτό φρόντισε ο μέγας χορηγός της Πάφος FC. Στόχος του συλλόγου είναι να γεμίσει η κεντρική εξέδρα και οι ποδοσφαιριστές να νιώσουν τον παλμό του κόσμου, τη δίψα του για μια μεγάλη επιτυχία.

Στον κόσμο αναφέρθηκε και ο Ντάρκο Μίλανιτς. Ο τεχνικός της παφιακής ομάδας, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του συλλόγου, ζήτησε ένα κατάμεστο «Στέλιος Κυριακίδης». Η προετοιμασία της Πάφος FC ολοκληρώνεται σήμερα, με τον Σλοβένο τεχνικό να μην υπολογίζει τους Βαλακάρι και Μπάιριτς που είναι τιμωρημένοι και τον Χέσταντ που είναι τραυματίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ