aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος: Αλλιώτικο το φετινό καλοκαίρι

Πάφος: Αλλιώτικο το φετινό καλοκαίρι

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ένα σημαντικό μέρος του κορμού της ομάδας της περιόδου που ολοκληρώθηκε θα διατηρηθεί στο ρόστερ της Πάφος FC και στη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι περισσότεροι συνεχίζουν, ενώ θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθούν και άλλοι ποιοτικοί ποδοσφαιριστές που θα ανεβάσουν την ομάδα ακόμη πιο ψηλά.

Ένας απ’ αυτούς που δεν συνεχίζει του χρόνου είναι ο Κέβιν Χολτ, ο οποίος αποφάσισε να επιστρέψει στη Σκωτία παρά το γεγονός ότι ο Ζέλικο Κόπιτς τον ήθελε στην ομάδα και τη νέα σεζόν. Απ’ εκεί και πέρα, θα ξεκαθαρίσει σύντομα και το μέλλον του Μπράιαν Ανγκούλο. Το συμβόλαιο του Κολομβιανού λήγει τέλος του μήνα, αλλά ο ίδιος έχει αποφασίσει να συνεχίσει στην Κύπρο, κάτι όμως που δεν εξαρτάται μόνο από τον ίδιο, καθώς πρέπει να δώσει τη συγκατάθεσή της και η ομάδα του στην Κολομβία, η Αμέρικα ντε Κάλι.

Η προσοχή στην Πάφος FC είναι αποκλειστικά στον προγραμματισμό και η πρόθεση των ιδιοκτητών είναι όπως παρουσιαστεί η ομάδα πιο ανταγωνιστική. Οι Ρώσοι επενδυτές έχουν ενημερωθεί από τον Ζέλικο Κόπιτς για τις απόψεις του γύρω από όλα τα θέματα, κυρίως αυτά που έχουν σχέση με την ενίσχυση της ομάδας. Η φετινή μετεγγραφική περίοδος δεν θα είναι η ίδια με πέρσι, καθώς υπάρχει η βάση και μένει μόνο να ενισχυθεί εκεί όπου έχει ανάγκη η Πάφος FC.

Στο θέμα του Ανδρέα Καρώ, αν και δεν έχει γίνει ακόμα επίσημη πρόταση στον Απόλλωνα, όλα φανερώνουν πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας της Πάφου να κινηθούν είτε για απόκτησή του με ελευθέρα είτε για να τον έχουν στην ομάδα τους δανεικό για ακόμη ένα χρόνο. Η σεζόν του Καρώ ήταν εξαιρετική και στην Πάφος FC επιθυμούν να τον έχουν και πάλι στην ομάδα τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ