aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάει για «τελικό» στο Παραλίμνι η Πάφος

Πάει για «τελικό» στο Παραλίμνι η Πάφος

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Ζέλικο Κόπιτς έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα στο φιλικό (1-1) με την Ρίγα Λετονίας, κυρίως για τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν ήταν στις αρχικές του επιλογές στα τελευταία παιχνίδια. Από την αρχή αγωνίστηκαν οι Ντόβπνια, Φιλιώτης, Ζαχαρίου, Πολίτσι και Λουλίνια. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Μολ, ο οποίος εξέτισε την ποινή των δύο αγωνιστικών που του επιβλήθηκε μετά την αποβολή του στον αγώνα με την Αλκή.

Η Παφιακή ομάδα σκέφτεται πλέον την επόμενη αναμέτρηση με την Ένωση στο «Τάσος Μάρκου» που κρίνεται ως ιδιαίτερα κρίσιμη για τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Οι χαμένοι βαθμοί στις ήττες από Αλκή και Ανόρθωση «πλήγωσαν» την ομάδα, η οποία καλείται να ορθώσει ανάστημα, ώστε να αποφύγει τις περιπέτειες.

Αν και εξασφάλισε πολλούς βαθμούς με τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος (δύο ισοπαλίες με την ΑΕΚ, νίκη και ισοπαλία με τον ΑΠΟΕΛ, ισοπαλία με τον Απόλλωνα, δύο ισοπαλίες με την Ανόρθωση, νίκη και ισοπαλία με την Ομόνοια), η Πάφος FC δεν έχει καταφέρει να μείνει μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Τώρα δίνει τη μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού απέναντι σε εξαιρετικά επικίνδυνες ομάδες, όπως είναι η Ένωση.

Το ματς με τους «βυσσινί» είναι από αυτά που χαρακτηρίζονται έξι βαθμών και στην Πάφος FC αναγνωρίζουν πως θα πρέπει να πάνε με καθαρό μυαλό στο Παραλίμνι, να τα δώσουν όλα για να ελπίζουν ότι θα είναι και του χρόνου στην Α’ Κατηγορία. Μέσα από τις προπονήσεις της εβδομάδας που ακολουθεί, θα γίνει προσπάθεια ανασύνταξης των δυνάμεων και τόνωση της ψυχολογίας των ποδοσφαιριστών, ενώ θα καταρτιστεί και το πλάνο δράσης του Ζέλικο Κόπιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ