aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάει για άλλες 7-8 μετεγγραφές

Πάει για άλλες 7-8 μετεγγραφές

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Επέστρεψε στην Κύπρο η αποστολή της Πάφος FC, με τους ποδοσφαιριστές να έχουν άδεια μέχρι την Κυριακή, όταν και θα επιβιβαστούν και πάλι σε αεροπλάνο με προορισμό τη Βαρσοβία. Στο διάστημα της παραμονής της ομάδας στην Κύπρο, ο Ζέλικο Κόπιτς θα ενημερώσει τους Ρώσους επενδυτές για την πορεία της προετοιμασίας και τις ανάγκες για ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού.

Τις προσεχείς μέρες αναμένεται πως θα υπάρξουν εξελίξεις στα θέματα που αφορούν στον μετεγγραφικό σχεδιασμό της ομάδας. Το ρόστερ, τη δεδομένη στιγμή, ποσοτικά είναι περιορισμένο και θα χρειαστεί να γίνουν εφτά με οκτώ μετεγγραφές, ώστε η τεχνική ηγεσία να έχει τις απαραίτητες λύσεις σε όλες τις θέσεις.

Για να κοιτάξει μπροστά η παφιακή ομάδα και να ελπίζει σε μια πορεία καλύτερη της περσινής, θα πρέπει να αυξηθεί ο αριθμός των επιλογών του προπονητή. Ό,τι πέτυχε πέρυσι οφειλόταν στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών που διέθετε, όμως η αποχώρηση πολλών βασικών υποχρεώνει τους γαλάζιους να κοιτάζουν στο μετεγγραφικό «παζάρι» για ενίσχυση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ