Παλιούρας: «Δυσαρεστημένοι από το αποτέλεσμα, βρισκόμαστε σε διεργασίες»

Δυσαρεστημένοι για το αποτέλεσμα με αντίπαλο την Νέα Σαλαμίνα είναι στην Πάφος FC, σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου της ομάδας, Πολύβιου Παλιούρα, στο Supersports FM 104. Παράλληλα, συμπλήρωσε πως η παφιακή ομάδα είναι σε διεργασίες για μετεγγραφή…

Όσα είπε ο εκπρόσωπος τύπου της Πάφος FC:

«Είμαστε δυσαρεστημένοι από το αποτέλεσμα και από την απόδοση μας. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, αλλά ο απρόσμενος τραυματισμός του Πάτσεον μας στοίχησε με αποτέλεσμα να αποσυντονιστούμε και να δεχθούμε δυο γκολ σύντομα, κάτι που δημιούργησε πίεση. Παλέψαμε στο δεύτερο ημίχρονο αλλά η προσπάθεια και κατοχή μας ήταν ανούσια κυρίως στο δημιουργικό κομμάτι.

Για τους τραυματίες: «Ελπίζω να μην είναι κάτι το σοβαρό για τον Πάντσεον και τον Αγκούλο. Θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και θα μπορούμε να πούμε περισσότερα. Το δυσάρεστό είναι ότι θα απουσιάσει για αρκετό καιρό ο Βαλεριάνος και αυτό κάνει επιτακτική ανάγκη για να κινηθούμε για ενίσχυση».

Για τις μετεγγραφές: «Βρίσκονται οι διεργασίες σε εξέλιξη, αλλά δεν μπορούμε να πούμε κάτι πριν να έχουμε κάτι δεδομένο».

Αγωνιστικά για ΑΠΟΕΛ: «Επιστρέφουν Σάις και Κβίτα και ενισχύουν την προσπάθεια κόντρα στο ΑΠΟΕΛ».

Διατήρηση των 14 ομάδων: «Η διοίκηση θα εκφράσει μέσα στο επόμενο διάστημα την άποψη της ομάδας για την διατήρηση των 14 ομάδων στην φετινή σαιζόν».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ