aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΟύτε ο Τόσακ πρόλαβε να δει τίποτε…

Ούτε ο Τόσακ πρόλαβε να δει τίποτε…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Περίμεναν και στην Πάφο με αγωνία το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, όπως και την παρουσία του νέου του προπονητή Κάμερον Τόσακ στο «Στέλιος Κυριακίδης». Ο Ουαλός προπονητής, παρέταξε ό,τι καλύτερο είχε στη διάθεσή του, όμως δεν πρόλαβε να δει τίποτε από τη νέα του ομάδα.

Η διοίκηση της παφιακής ομάδας, μέσα από τις τοποθετήσεις του Πλουτή Αβραάμ, ισχυρίζεται πως δεν φέρει ευθύνη για τη διακοπή του αγώνα. Είναι μεν γηπεδούχος, αλλά το στάδιο ανήκει στον ΚΟΑ. Κάποιοι γνώριζαν για τον καμένο λαμπτήρα, αλλά πιθανό να μην υπολόγιζαν πως θα επηρέαζε τη διεξαγωγή του αγώνα. Θα μπορούσε πάντως να είχε αποφευχθεί η όλη ταλαιπωρία και το ματς να διεξαγόταν κανονικά.

Στην ομάδα της Πάφου πληροφορήθηκαν για την πρόθεση του Απόλλωνα να καταθέσει ένσταση, όμως όπως ανέφεραν δεν θα σχολιάσουν τη θέση αυτή της λεμεσιανής ομάδας. Θα περιμένουν την επίσημη αντίδραση του Απόλλωνα και αν χρειαστεί θα απαντήσουν με ανακοίνωση. Όπως ανακοίνωσε η ΚΟΠ το παιχνίδι θα συνεχιστεί στις 12 Φεβρουαρίου, με το ίδιο φύλλο αγώνα.

Μέχρι τότε στην ομάδα της Πάφου έχουν να σκεφτούν πώς θα βελτιωθούν αγωνιστικά και πώς θα παρουσιαστούν στη συνέχεια. Το επόμενο παιχνίδι, το πρώτο μέσα στο 2020, είναι με την Ανόρθωση στις 6 Ιανουαρίου στο «Στέλιος Κυριακίδης». Έχει αρκετό χρόνο για να ετοιμαστεί η ομάδα της Πάφου, η οποία θα έχει μαζεμένα παιχνίδια στο νέο έτος, αφού στη μέση είναι και οι αγώνες στο θεσμό του κυπέλλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ