Ώρα του κόσμου της Πάφου για τα «μπαμ»

Εκείνο που αναμένουν πλέον οι Ρώσοι ιδιοκτήτες της ομάδας είναι από τον κόσμο να κάνει το καθήκον του και να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται με την παρουσία του στο γήπεδο, σε κάθε παιχνίδι στο «Στέλιος Κυριακίδης»...

Η διοίκηση της Πάφος FC έβαλε (πολύ) βαθιά το χέρι στην τσέπη κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μετεγγραφικής περιόδου. Οι «βόμβες» έσκασαν η μια μετά την άλλη και στην ομάδα ήρθαν παίκτες στην ομάδα μεγάλης ποιότητας με… βαριά βιογραφικά, από τους οποίους άπαντες στο «γαλάζιο στρατόπεδο» αναμένουν να δικαιολογήσουν τα λεφτά που δαπανήθηκαν για πάρτη τους.

Ο στόχος της Πάφος FC είναι ασφαλώς η είσοδος στην εξάδα και -γιατί όχι;- η διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου, είτε μέσω του πρωταθλήματος είτε μέσω της κατάκτησης του κυπέλλου. Πόσο δύσκολο είναι να υλοποιηθεί αυτός ο στόχος θα φανεί εντός των τεσσάρων αγωνιστικών γραμμών.

Εκείνο που αναμένουν πλέον οι Ρώσοι ιδιοκτήτες της ομάδας είναι από τον κόσμο να κάνει το καθήκον του και να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται με την παρουσία του στο γήπεδο, σε κάθε παιχνίδι στο «Στέλιος Κυριακίδης». Οι Παφίτες φίλαθλοι δείχνουν να έχουν συσπειρωθεί, είναι εκστασιασμένοι από τις μετεγγραφές που έγιναν και παρουσιάζονται έτοιμοι για τα δικά τους «μπαμ» γεμίζονταν την κερκίδα που τους φιλοξενεί σε κάθε εντός έδρας αναμέτρηση.

Πάντως, οι οργανωμένοι οπαδοί είναι αποφασισμένοι να στηρίξουν με κάθε τρόπο την ομάδα αλλά και τις επιλογές της διοίκησης και φρόντισαν πρόσφατα να το αποδείξουν με την ανακοίνωση που εξέδωσαν υπέρ των επενδυτών Σεργκέι Λομάκιν και Ρομάν Ντουπόφ και κατά αυτών που κακολογούν την παφιακή ομάδα.

ΜΕΣΩΧΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ