aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΌπως με την Ομόνοια, έτσι και με τον ΑΠΟΕΛ

Όπως με την Ομόνοια, έτσι και με τον ΑΠΟΕΛ

Η νίκη επί της Ομόνοιας ήταν το πρώτο θετικό σημάδι. Με τους τρεις βαθμούς ανέβηκε η ψυχολογία και η πίστη, πως δεν θα παραμείνουν για πολύ καιρό στις κάτω θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Η προσοχή είναι στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, όπoυ ο Ζέλικο Κόπιτς θα έχει στη διάθεσή του και τον Ζίβουλιτς, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο ματς με τους πράσινους. Θα είναι άλλο ένα δυνατό εμπόδιο, όμως στην παφιακή ομάδα υπάρχει πίστη, πως μπορούν ακόμη και για το διπλό στη Λευκωσία. Το έχουν κάνει σε  δύσκολη περίοδο, στο 2-4 επί της Ομόνοιας, στην πρώτη παρουσία του Κόπιτς στον πάγκο της Πάφος FC.

«Θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και αν είναι δυνατό να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς με τον ΑΠΟΕΛ», δήλωσε μετά τον τελευταίο αγώνα ο Ζοέλ Μολ. Ο Ελβετός τερματοφύλακας είχε κλέψει την παράσταση στο παιχνίδι με την Ομόνοια με τις αποκρούσεις του, αλλά γνωρίζει πως ακολουθούν και άλλα παιχνίδια στα οποία η δική του απόδοση και των συμπαικτών του θα πρέπει να πιάσει ταβάνι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ