aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣ«Όποιος θέλει παίκτη μας, μόνο διά της επίσημου οδού»

«Όποιος θέλει παίκτη μας, μόνο διά της επίσημου οδού»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με τους 34 βαθμούς που έχει μαζέψει η Πάφος FC μπορεί να αρχίσει να σκέφτεται και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η παφιακή ομάδα διαθέτει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και κάποιοι θα συνεχίσουν στις τάξεις της, ενώ κάποιοι άλλοι ίσως συνεχίσουν αλλού. Κάποιες μάλιστα ομάδες μεταξύ των οποίων η Ομόνοια όπως διέρρευσε, «λιγουρεύονται» μερικούς από τους ποδοσφαιριστές της.

Όταν ρωτήθηκε χθες σχετικά ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλάζιων Πέτρος Μελαΐσης, ήταν κατηγορηματικός: «Όποιος θέλει ποδοσφαιριστή μας θα πρέπει να έρθουν διά της επισήμου οδού. Προς το παρόν, δεν έχουμε τίποτε επίσημο και η προσοχή μας είναι μόνο στις υποχρεώσεις που έχουμε. Για μας όλα τα θέματα θα τεθούν επί τάπητος με τη λήξη του πρωταθλήματος».

Είναι γεγονός πως με τις εμφανίσεις τους αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Ο Νέμετς, παρά τα χρονάκια του, είναι ικανός για πολλά πράγματα, το ίδιο ισχύει και για τον Κουλς, τον Μολ, τον Ζίβουλιτς, τον Μπαγκάαρντ και άλλους ποδοσφαιριστές, που έχουν βάλει τη σφραγίδα τους στη σεζόν που διανύουμε.

Γενικά δύσκολα μπορεί να βρεθεί ποδοσφαιριστής της Πάφος FC, ο οποίος υστέρησε στην τρέχουσα σεζόν. Έγιναν σωστές επιλογές και δημιουργεί την αίσθηση πως οι άνθρωποι της ομάδας ξέρουν να επιλέγουν. Κάτι που γεννά προσδοκίες για ανάλογη συνέχεια, που θα καταστήσει ακόμη πιο δυνατή την Πάφος FC στην επόμενη αγωνιστική περίοδο. Προς το παρόν, αυτό που θέλουν οι γαλάζιοι είναι η σεζόν να ολοκληρωθεί με επιτυχία, να εξασφαλιστούν και μαθηματικά στην Α’ κατηγορία και μετά να ασχοληθούν με τις προσθαφαιρέσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ