aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥΟμόνοια 29ης Μαΐου – Πάφος FC 0-1: Έξι λεπτά ήταν αρκετά για τον Βαλακάρι

Ομόνοια 29ης Μαΐου – Πάφος FC 0-1: Έξι λεπτά ήταν αρκετά για τον Βαλακάρι

«Καρδιοχτύπησε» αλλά πήρε τελικά την πρόκριση για τους «16» του κυπέλλου η Πάφος FC επί της Ομόνοιας 29ης Μαΐου, με 1-0 χάρις σε γκολ του Βαλακάρι στο 87’ που πέρασε στο γήπεδο στο 81’ και χρειάστηκε μόλις έξι λεπτά για να στείλει την ομάδα του στην επόμενη φάση.

Ο Ντάρκο Μίλανιτς προχώρησε σε σαρωτικές αλλαγές στην ενδεκάδα, αλλάζοντας τους εννέα από τους ένδεκα σε σχέση με το τελευταίο ματς πρωταθλήματος της ομάδας του κόντρα στην ΑΕΚ. Στο αρχικό σχήμα διατηρήθηκαν συγκεκριμένα μόνο οι Ρούντκο και Μιχαήλ.

Η παφιακή ομάδα ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο η ομάδα του Νίκου Νικολάου αμυνόταν εξαιρετικά και έκλεινε κάθε διάδρομο προς την εστία του Δημοσθένους.

Οι ενδεκάδες:

Ομόνοια 29ης Μαΐου (Νίκος Νικολάου): Δημοσθένους, Μαυροφτής, Φροξυλιάς (70′ Ιερίδης), Γαβριηλίδης, Σοφοκλέους, Χ. Κουζάρης, Μ. Κουζάρης (60′ Παχίπης), Μήτας, Στουππής, Βασιλείου (70′ Κονομής), Αρτεμίου (85′ Α. Σοφοκλέους).

Πάφος FC (Ντάρκο Μίλανιτς): Ρούντκο, Αντωνίου, Παλάσιος, Πάγιτς, Μιχάηλ, Φυλακτού, Φουρ (81′ Βαλακάρι), Ντράγκομιρ (81′ Πάνιτς), Μπαμπαγιάν (68′ Σεμέδο), Αμπντουσαλάμοφ (55′ Κοβάσεβιτς), Μπεριγκό (68′ Ζάιρο).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ