aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΌλο και πιο κοντά στον Σεμέδο

Όλο και πιο κοντά στον Σεμέδο

Την πρώτη της μετεγγραφική κίνηση είναι έτοιμη να υλοποιήσει η Πάφος FC. Ο σύλλογος της Πάφου βρίσκεται μιαν ανάσα από τη σύναψη συνεργασίας με τον Γουίλι Σεμέδο. Ο μεσοεπιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι, γνώριμος από την τετραετή παρουσία του στην Αλκή (2014-18), θα γίνει κάτοικος Πάφου για τα επόμενα δύο χρόνια. Του έχει προσφερθεί διετές συμβόλαιο και παρουσιάζεται θετικός. Είναι θέμα χρόνου να πέσουν και οι υπογραφές, ώστε η Πάφος FC να επισημοποιήσει τη συνεργασίας της με τον 27χρονο ποδοσφαιριστή.

Ο Σεμέδο, που σκόραρε κατά της Ολυμπιακής ομάδας της Βραζιλίας με το Πράσινο Ακρωτήρι σε μια σπουδαία φιλική επιτυχία, θα έλθει στην Κύπρο αφού ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα της χώρας του. Τότε, θα ολοκληρωθεί και τυπικά η μετεγγραφή. Στην Πάφο θεωρούν πως, θα εντάξουν στο ρόστερ τους ποδοσφαιριστή με στοιχεία που ταιριάζουν στο παιχνίδι της ομάδας τους.

Ως γνωστόν, από το υφιστάμενο ρόστερ ανανέωσαν οι Πάντσεον και Μπεριγκό. Δύο ποιοτικοί και έμπειροι ποδοσφαιριστές, που κρίθηκαν απαραίτητοι για την ομάδα που «χτίζεται» για τη νέα περίοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ