aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΌλο και πιο κοντά σε νέο κόουτς η Πάφος F.C

Όλο και πιο κοντά σε νέο κόουτς η Πάφος F.C

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Επισπεύδουν τις επαφές τους στην Πάφος FC για την πρόσληψη νέου προπονητή, o οποίος θα πάρει την θέση του Στίβεν Πρέσλι. Η λίστα με τους υποψήφιους είναι στα χέρια του Σεργκέι Λομάκιν, ο οποίος χειρίζεται προσωπικά το θέμα. Δεν αποκλείεται σήμερα ή το αργότερο μέσα στο Σαββατοκυρίακο να παρθεί απόφαση για τον νέο προπονητή.

Πρόθεση των ιδιοκτητών είναι να συνεργαστούν με άτομο, το οποίο θα επιβάλει άμεσα τη φιλοσοφία του και θα καταφέρει να πάρει όσα περισσότερα μπορεί από τους ποδοσφαιριστές. Οι προσθήκες που πραγματοποιήθηκαν το καλοκαίρι, έγιναν με μεγάλη προσοχή και οικονομικές υπερβάσεις. Οπότε θέλουν να είναι σίγουροι πως ο νέος προπονητής θα οδηγήσει την ομάδα εκεί που θέλουν όλοι και όχι απλά να παραμείνει στην Α’ Κατηγορία.

Σε μια άλλη εξέλιξη, στην Κύπρο βρίσκεται αυτές τις ημέρες η Ρίγα, η οποία είναι φιλοξενούμενη της Πάφος  FC. Με δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Παφιακή ομάδα αναφέρει: «Την ομάδα της Riga FC Λετονίας, η οποία λίγο πριν από τη λήξη του πρωταθλήματος βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, φιλοξενεί αυτές τις ημέρες η ομάδα μας με καθημερινές προπονήσεις στο προπονητικό μας κέντρο «Νάσος Κωνσταντίνου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ