aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΌλες οι λεπτομέρειες της προετοιμασίας

Όλες οι λεπτομέρειες της προετοιμασίας

Το γραφείο Τύπου της Πάφου εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την προετοιμασία της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Στη πόλη Ρίγα της Λετονίας συνεχίζονται οι προπονήσεις της ομάδας μας και η προετοιμασία ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Καθημερινά ενσωματώνονται με την ομάδα και οι νέοι ποδοσφαιριστές.

Σήμερα η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι τη Riga FC ομάδα Α’ Κατηγορίας της Λετονίας. Το πρώτο στάδιο της προετοιμασία θα ολοκληρωθεί στις 17/07 στην Λετονία και ακολούθως η ομάδα θα αναχωρήσει για τη Σλοβενία.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μας θα διεξαχθεί στην Σλοβενία, σε Αθλητικό κέντρο στη περιοχή Κranska Gora (βορειοδυτικό τμήμα της Σλοβενίας). Η ομάδα μας θα μεταβεί από την Λετονία στην Σλοβενία στις 17/07 εκεί όπου θα παραμείνει μέχρι τις 28/07.

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασία στη Σλοβενία, η ομάδα μας θα αγωνιστεί σε τρία φιλικά παιχνίδια. Στις 21/07 με την Hapoel Acre, ομάδα πρώτης κατηγορίας του Ισραήλ, στις 24/07 με την Bravo, ομάδα δεύτερης κατηγορίας της Σλοβενίας και στις 27/07, με την ομάδα Hannover 96, ομάδας της Μπουντεσλίγκα Γερμανίας.

Η επιστροφή στη Κύπρο είναι προγραμματισμένη στις 28 Ιουλίου και θα ακολουθήσει διήμερο ρεπό. Στις 31/07 θα αρχίσει το τρίτο στάδιο της προετοιμασίας που θα διεξαχθεί στη Κακοπετριά μέχρι τις 06/08 και ακολούθως η ομάδα θα επιστρέψει στη Πάφο για το τελευταίο μέρος της προετοιμασίας πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων στη Κύπρο, θα ανακοινωθεί αργότερα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ