aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΌλα πιθανά με τον Όνι Βαλακάρι

Όλα πιθανά με τον Όνι Βαλακάρι

Ο Όνι Βαλακάρι είναι από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές της Πάφος FC και σε νεαρή ηλικία, μόλις στα 22 του χρόνια. Ο Φινλανδός μεσοεπιθετικός παρακολουθείται από σκάουτερ συλλόγων του εξωτερικού. Ενδέχεται, εάν ικανοποιηθεί ο σύλλογος της Πάφου, ο Βαλακάρι να μην είναι στην ομάδα την επόμενη σεζόν.

Από την Πάφος FC επιβεβαιώνουν πρόταση για τον 22χρονο άσο. «Υπάρχουν προτάσεις για κάποιους ποδοσφαιριστές, ο ένας είναι ο Βαλακάρι. Είναι θέματα που τα χειρίζεται η διοίκηση» είπε χαρακτηριστικά ο Πολύβιος Παλιούρας. Η παφιακή ομάδα, που άρχισε προχθές προπονήσεις, στις 22 του μήνα θα βρεθεί στην Αυστρία για να συνεχίσει την προετοιμασία της. Διευθετήθηκαν και κάποια δυνατά φιλικά παιχνίδια, όπως είναι απέναντι στις ιταλικές Ουντινέζε και Έμπολι.

Εξάλλου, η Πάφος FC ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού Πορτογάλου Μπρούνο Ταβάρες. Είναι 20 ετών (16.04.2002) και αγωνίζεται στη δεξιά πτέρυγα της επίθεσης, αλλά μπορεί να αγωνιστεί και στην αριστερή. Ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής της Σπόρτινγκ. Έχει επίσης αγωνιστεί στις Μπελενένσες και Βαρζίμ. «Υπήρξε διεθνής με όλες τις ομάδες Νέων της Πορτογαλίας και είναι εκ των αρχηγών της Εθνικής Κ20, ενώ θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα νεαρά ταλέντα του συλλόγου της Σπόρτινγκ» ενημέρωσε ο παφιακός σύλλογος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ