aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΌλα για το «ματς έξι βαθμών»

Όλα για το «ματς έξι βαθμών»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στις τάξεις της ξέρουν πολύ καλά πως το παιχνίδι με την Αλκή, που θα διεξαχθεί μεθαύριο στο «Αμμόχωστος», μπορεί να καταστήσει την Πάφος FC ακλόνητο φαβορί για παραμονή. Είναι από τις περιπτώσεις που χαρακτηρίζονται «αγώνες έξι βαθμών». Οι δύο νίκες τούς έδωσαν αρκετή αυτοπεποίθηση και ενδεχόμενη τρίτη συνεχόμενη θα ενισχύσει κατά πολύ την άποψη ότι η γαλάζιοι δεν είναι ομάδα για τη Β’ Κατηγορία.

Και για να μην πετάξουν στον κάλαθο των αχρήστων τις νίκες επί της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου και επί του Ερμή, θέλουν να τα δώσουν όλα για να κερδίσουν ακόμη τρεις βαθμούς. Με νίκη στη Λάρνακα, ο αγώνας της παφιακής ομάδας για σωτηρία θα φαντάζει πολύ πιο εφικτός.

Βέβαια δεν είναι δίκαιο που έφτασε σε αυτό σημείο, γιατί είχε αποδείξει πως είχε τις δυνατότητες να κοιτάξει όλους τους αντίπαλους στα μάτια. Και αν δεν έχανε τους εφτά βαθμούς λόγω της υπόθεσης Ζαντή, η ομάδα του Ζέλικο Κόπιτς θα βρισκόταν πολύ ψηλά και σίγουρα δεν θα κινδύνευε. Όμως, σημασία έχει τι γίνεται τώρα και πώς θα αντιδράσει για να πάρει βαθμούς που θα τη διατηρήσουν στην Α’ κατηγορία.

Ο Κροάτης τεχνικός της Πάφος FC, θα έχει στη διάθεσή του τους Καρώ και Χολτ, οι οποίοι για διαφορετικούς λόγους ήταν τιμωρημένοι και δεν είχαν αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Ερμή. Ο Καρώ είχε συμπληρώσει κίτρινες κάρτες, ενώ ο Χολτ εξέτισε την ποινή από την αποβολή του στο ματς με τη Δόξα. Για τον τελευταίο η απουσία του από τις υποχρεώσεις της ομάδας του ήταν μαρτύριο και για να μην το ξαναζήσει θα πρέπει να είναι προσεκτικός στο μέλλον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ