aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΟι Πορτογάλοι για Ταβάρες τριετίας και 50% ποσοστό μεταπώλησης στην Σπόρτινγκ!

Οι Πορτογάλοι για Ταβάρες τριετίας και 50% ποσοστό μεταπώλησης στην Σπόρτινγκ!

Η πορτογαλική ιστοσελίδα Maisfutebol .iol.pt στέλνει τον Μπρούνο Ταβάρες στην Πάφος FC. Μάλιστα, κάνει λόγο για τριετές συμβόλαιο και ποσοστό μεταπώλησης 50% στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας σε περίπτωση μετεγγραφής.

Πρόκειται για 20χρονο εξτρέμ, ο οποίος αγωνίστηκε σε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας. Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Ο Μπρούνο Ταβάρες τερμάτισε τη συνεργασία του με τη Σπόρτινγκ, βάζοντας τέλος σε σχέση έντεκα χρόνων με τον σύλλογο, στον οποίον βρίσκεται από την ηλικία των οκτώ ετών και που ήταν πάντα μία εξέχουσα υπόσχεση για τα λιοντάρια.

Ο 20χρονος αφήνει οριστικά τη Σπόρτινγκ και κατευθύνεται στην Κύπρο, όπως έχει ήδη αναφέρει η Maisfutebol.

Ο φόργουορντ, που αγωνίζεται ως δεξιός ή αριστερός εξτρέμ, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Πάφος FC. Τις επόμενες μέρες ταξιδεύει με τον επιχειρηματία Φαουστίνο Γκόμες στην Κύπρο.

Η Σπόρτινγκ παίρνει το 50% μιας μελλοντικής πώλησης, ελπίζοντας ότι ο Μπρούνο Ταβάρες μπορεί να επιβεβαιώσει στην Κύπρο την ποιότητα που έδειξε στο νεανικό ποδόσφαιρο, καθώς ήταν διεθνής σε όλες τις ομάδες νέων έως κάτω των 20 ετών».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ