aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΟι εξετάσεις και το στοίχημα της Πάφος FC

Οι εξετάσεις και το στοίχημα της Πάφος FC

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η σεζόν οδεύει στο τέλος της και για την Πάφος FC εκείνο που προείχε από την αρχή ήταν η «πειραματική» επάνοδος της ομάδας στην Α’ Κατηγορία να στεφθεί με επιτυχία. Η παφιακή ομάδα πέρασε τις εξετάσεις και όπως όλα δείχνουν θα είναι και του χρόνου στους μεγάλους. Βεβαίως, θα επιδιώξει το συντομότερο να διασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της.

Ξεχωριστό στοίχημα για την Πάφο αποτελεί ο θεσμός του Κυπέλλου. Από τη στιγμή που έχει φθάσει στα ημιτελικά θα θελήσει να βρεθεί στον τελικό της διοργάνωσης, κάτι που αν συμβεί θα αποτελέσει το επιστέγασμα μιας τεράστιας προσπάθειας. Ο στόχος να προκριθεί η Πάφος FC στον τελικό έχει τεράστια σημασία, δίνοντας επιπλέον κίνητρο στους επενδυτές της να αυξήσουν τον προϋπολογισμό για τη νέα σεζόν. Βέβαια, για να το πετύχει χρειάζεται σωστή διαχείριση.

Ο προπονητής Στίβεν Πρέσλι, δεν είναι τόσο ευχαριστημένος από τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας. Περιμένει πως η ομάδα του θα αντιδράσει άμεσα και οι ποδοσφαιριστές, κυρίως τα βασικά γρανάζια, θα σηκώσουν και πάλι το μεγαλύτερο βάρος. Η αισιοδοξία όλων πηγάζει από την εξαιρετική εικόνα που άφησαν φέτος οι Κόπριβετς, Μπρουλς, Μπεριγκό, Σικόρσκι, Ταραβέλ, Γκουλόν,  Κομπανί, Γιάνζα, Μοστέφα, Ντεούλ. Όλοι τους θα είναι και στη νέα σεζόν στην ομάδα της Πάφου και με τις προσθήκες που θα γίνουν, η προσδοκία είναι να ανέβει περαιτέρω επίπεδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ