aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΟι ελπίδες έγιναν… χαστούκι!

Οι ελπίδες έγιναν… χαστούκι!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κάτι σαν κρύο ντους με συνδυασμό ενός δυνατού χαστουκιού! Μετά το 1-1 με αντίπαλο την Ανόρθωση στην πρεμιέρα, η Πάφος FC έτρεφε ελπίδες για μια καλή παρουσία στο Τσίρειο, αλλά η ήττα με 1-5 από τον Απόλλωνα ανέδειξε αδυναμίες και φυσικά προβλημάτισε.

Οι φοβίες των παικτών της παφιακής ομάδας φάνηκαν από την αρχή και πριν συμπληρωθούν δώδεκα λεπτά, το συγκρότημα του Στίβεν Πρέσλι βρέθηκε να χάνει με δύο γκολ διαφορά, από τον Απόλλωνα. Ήλθε και το 3-0 στην εκπνοή του ημιχρόνου και εκεί όλα κρίθηκαν. Η ήττα ήταν αρκετά βαριά, αφού τίποτε δεν λειτούργησε σωστά, ούτε στην άμυνα, ούτε στη μεσαία γραμμή, ενώ ούτε λόγος για σωστές ενέργειες στην επίθεση.

Ο Πρέσλι τα είχε και με τον Μπεριγκόν, ο οποίος στο 35’ αντικαταστάθηκε, βάζοντας στη θέση του, τον Ζαχαρίου. Βέβαια με αντίπαλο τον Απόλλωνα, λίγο πολύ ήταν γνωστό πως λίγες πιθανότητες είχε για να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα, όμως όλοι οι φίλοι της ομάδας περίμεναν περισσότερη αντίσταση. Είναι αρχή, όμως, οι δυνατότητες υπάρχουν αν βέβαια οι παίκτες της Πάφος FC συγκεντρωθούν και δουλέψουν σκληρά για τη συνέχεια.

Θα πρέπει να διορθωθούν αρκετά, σε όλους τους τομείς και να ανασυνταχθούν άμεσα. Ακολουθεί το ματς με την ΑΕΛ, το ερχόμενο Σάββατο και είναι μια ευκαιρία να αντιδράσουν και να αντιστρέψουν το κλίμα άμεσα. Κόντρα στους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας και οι Καρώ, Πολίτσι και Σαντάνα που δεν αγωνίστηκαν προχθές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ