aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΟι δύσκολες εξετάσεις του Ζέλικο Κόπιτς

Οι δύσκολες εξετάσεις του Ζέλικο Κόπιτς

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Πολύ σημαντικό παιχνίδι για τις φιλοδοξίες της Πάφος FC, είναι το μεθαυριανό στο «Στέλιος Κυριακίδης» με την Ομόνοια. Οι παίκτες του Ζέλικο Κόπιτς ξέρουν καλά πως δεν τους παίρνει άλλη βαθμολογική απώλεια, αφού δεν είναι ό,τι καλύτερο το σερί τριών παιχνιδιών με ισάριθμες ήττες. Κυρίως για ομάδα που έχει βάλει υψηλούς στόχους.

Ο Κροάτης προπονητής ξέρει ότι στο παιχνίδι με την Ομόνοια δίνει και αυτός εξετάσεις, παρά το γεγονός πως η διοίκηση της Πάφος FC τον στηρίζει και το έχει αποδείξει έμπρακτα και με δημόσιες τοποθετήσεις. Εντούτοις, θα χρειαστεί σημαντική βελτίωση η ομάδα του, για να μη χάνει με ανεβασμένα χέρια, όπως συνέβη με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (0-2). Αντιθέτως, θέλει να βρει τον τρόπο για να πάρει η ομάδα του βαθμολογικό όφελος σε αγώνα που είναι εκ προοιμίου δύσκολος.

Όσο για τα αγωνιστικά δεδομένα, ο Λουλίνια τέθηκε στη διάθεση του Κόπιτς για το παιχνίδι με την Ομόνοια, ενώ το μεγάλο ερωτηματικό είναι ο Βαλεριάνος. Όπως τουλάχιστον λένε οι γαλάζιοι, η συμμετοχή του Ελλαδίτη αριστερού μπακ θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο για την παφιακή ομάδα, είναι πως στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις στο «Στέλιος Κυριακίδης» από το 2016 με την Ομόνοια είναι αήττητη. Μετρά ισάριθμες νίκες και αποτελεί και αυτό ένα επιπλέον κίνητρο, όσο δύσκολο και αν είναι, να κρατήσει το αήττητο σερί της κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα, που έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου στην τρέχουσα περίοδο.

Αυτοί που σίγουρα δεν θα προλάβουν είναι οι Βαρέλα, Μπεριγκό και Τόρες. Όσον αφορά στον Μπεριγκό να πούμε πως από αύριο θα αρχίσει να ανεβάζει ρυθμό στις προπονήσεις. Όπως υπολογίζεται, θα είναι έτοιμος να επανέλθει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του περί τα τέλη του μήνα ή το αργότερο στις αρχές Νοεμβρίου.

Μεγάλο στοίχημα για τη διοίκηση της Πάφος FC είναι και η παρουσία του κόσμου. Ήδη, από χθες έχει παρατηρηθεί ιδιαίτερη κίνηση από τους φίλους της και υπολογίζεται ότι στο πλευρό των γαλάζιων θα βρεθούν περίπου 2.000 οπαδοί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ