aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΟι δύο «πληγές» που ξεπεράστηκαν...

Οι δύο «πληγές» που ξεπεράστηκαν…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Λίγη ξεκούραση και μετά περιμένει όλους σκληρή δουλειά. Στην Πάφος FC όλα ξεκινούν και τελειώνουν στην οργάνωση και στον προγραμματισμό, στοιχεία που ενισχύονται κάθε χρόνο και περισσότερο.

Η περίοδος που πέρασε άφησε πίσω της θετικές αναμνήσεις, με δυο μόνο δυσάρεστες παρενθέσεις, που έκλεισαν όμως άμεσα χωρίς να αφήσουν πίσω τους καμιά «πληγή». Η πρώτη περίπτωση που ένοιωσαν κάπως άβολα, ήταν η περίοδος της αλλαγή του προπονητή. Τον Στίβεν Πρέσλι διαδέχθηκε με επιτυχία ο Ζέλικο Κόπιτς  και τα αποτελέσματα σφράγισαν την πετυχημένη παρουσία του Κροάτη προπονητή. Η άλλη δυσάρεστη παρένθεση αφορούσε την αφαίρεση των εφτά βαθμών. Και αυτό ξεπεράστηκε όμως, χάρις στις ικανότητες της ομάδας.

Οι εμπειρίες της χρονιάς είναι βέβαιο πως θα βοηθήσουν τους ανθρώπους της παφιακής ομάδας να παρουσιαστεί πιο δυνατή στη νέα περίοδο. Είναι και θέμα τύχης καμιά φορά, γιατί ξέχωρα από τα χρήματα που θα δαπανηθούν θα πρέπει να γίνουν σωστές επιλογές. Οι απαιτήσεις θα είναι περισσότερες και δεν θα αρκεστούν απλά στην παραμονή στην κατηγορία, αλλά θα κινηθούν για να καταστήσουν πιο ισχυρή την ομάδα τους.

Το θετικό στον σχεδιασμό για τη νέα περίοδο, είναι πως οι περισσότεροι που έδωσαν την μάχη για διάκριση την σεζόν 2018-19 θα είναι στις επάλξεις. Θα γίνουν όσες αλλαγές χρειάζονται για να εμφανιστεί με πιο πολλές επιλογές του χρόνου. Σε κάποια φάση του πρωταθλήματος, βγήκε μια κούραση, γιατί μια ενδεκάδα, άντε μια δεκατριάδα ποδοσφαιριστών  τράβηξε το περισσότερο κουπί, οπόταν η προσοχή, δεν είναι μόνο στην ποιοτική ενίσχυση, αλλά και στην αριθμητική ενίσχυση της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ