aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΟι αριθμοί της Πάφος FC, μιλάνε και λένε πολλά

Οι αριθμοί της Πάφος FC, μιλάνε και λένε πολλά

Για όγδοο παιχνίδι διατήρησε το μηδέν παθητικό, συνεχίζοντας να φιγουράρει στις ψηλότερες θέσεις των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων με τρία μόλις γκολ παθητικό (0,27 ανά παιχνίδι). Για 11ο συναπτό ματς έδειξε φανερά συνεπής με το σκοράρισμα, διαθέτοντας την καλύτερη επιθετική γραμμή του μαραθωνίου με μέσο όρο 2,36 γκολ ανά 90λεπτο. Στο τελευταίο σκέλος των αγώνων, δηλαδή από το 75ο λεπτό και εντεύθεν, «πατά» ως συνήθως τέρμα το γκάζι, σημειώνοντας το 34,6% των τερμάτων της!

Η Πάφος FC, συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο. Δείχνει αξιοσημείωτη αγωνιστική συνέπεια, κορνάροντας και προσπερνώντας τον έναν αντίπαλο μετά τον άλλον. Ήταν και παραμένει η μοναδική ομάδα χωρίς ήττα και εννοείται πως, εάν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, θα βγάλει στο τέλος της διαδρομής τούς απανταχού Παφίτες στους δρόμους.

Εν τω μεταξύ, η Πάφος FC ανακοίνωσε χθες τη σύναψη επαγγελματικού συμβολαίου με τον νεαρό ποδοσφαιριστή της ακαδημίας Λύσανδρο Παπαστυλιανού. Πρόκειται για 17χρονο επιθετικό που αγωνίζεται με την ομάδα Κ19 και σε εφτά αγώνες βρήκε δίχτυα εννιά φορές. Έχει αναδειχθεί πρώτος σκόρερ δύο συνεχόμενες σεζόν, ενώ συμμετείχε στην επίσημη προετοιμασία της πρώτης ομάδας το καλοκαίρι. Προ ημερών, υπενθυμίζουμε, η διοίκηση έδωσε και άλλα επαγγελματικά συμβόλαια και σε άλλους νεαρούς που κρίθηκαν ότι έχουν το αγωνιστικό υπόβαθρο ώστε να προχωρήσουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ