aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΟ Τόσακ κρατάει τα γκέμια, ζόρικο το πρόγραμμα

Ο Τόσακ κρατάει τα γκέμια, ζόρικο το πρόγραμμα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στην Πάφος FC μέχρι τώρα «έκαναν παιχνίδι» οι Ρώσοι επενδυτές, που είχαν μεν καλές προθέσεις, αλλά δεν τους βγήκαν οι επιλογές. Στο ποδόσφαιρο δεν φτάνει μόνο το χρήμα, είναι απαραίτητη και η γνώση γύρω από το αντικείμενο. Αυτό που μένει τώρα είναι να αφεθεί ο νέος προπονητής, Κάμερον Τόσακ, να κάνει αυτό που θέλει και, τέλος πάντων, όλα να λειτουργήσουν υπό τη δική του επιρροή και γνώση.

Ο Ουαλός προπονητής θα κάνει κουμάντο και θα αλλάξει πράγματα και καταστάσεις για να παρουσιαστεί βελτιωμένη η ομάδα του. Οι μέρες των διακοπών βοήθησαν τον νέο προπονητή να μάθει πιο πολλά για την ομάδα του και αυτό που αναμένεται είναι πως στο παιχνίδι που έχει μπροστά του, με την Ανόρθωση, οι ποδοσφαιριστές θα παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι για την πρώτη νίκη μέσα στο 2020.

Ζόρικο πρόγραμμα

Το πρόγραμμα με το καλημέρα του νέου έτους δεν είναι και το πιο εύκολο. Θα αντιμετωπίσουν την Ανόρθωση (εντός), την Ομόνοια (εκτός) και τον Ολυμπιακό (εντός). Τα ζητούμενο είναι να εξασφαλίσουν βαθμούς από παντού, για να διασφαλίσουν την παραμονή τους, καθώς αυτός είναι πλέον ο ρεαλιστικός στόχος.

Η ομάδα της Πάφος FC για αλλού ξεκίνησε, αλλά δεν φαίνεται να είναι σε ευθεία γραμμή με τον αρχικό προορισμό της. Ο νέος προπονητής θα προσπαθήσει, και με τις δύο με τρεις προθήκες που θα γίνουν, την επιστροφή του Μπεριγκόν και την αξιοποίηση όλων των ποιοτικών ποδοσφαιριστών, να ανεβάσει βαθμολογικά την ομάδα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ