aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΟ στόχος εξιτάρει τους Παφίτες

Ο στόχος εξιτάρει τους Παφίτες

Στο σημερινό παιχνίδι κυπέλλου με αντίπαλο την Ανόρθωση επικεντρώνει την προσοχή της η Πάφος FC. Στην πρώτη μεταξύ των δύο ομάδων αναμέτρηση, στην έδρα της, έχει στόχο το αποτέλεσμα που θα της «ανοίξει» τον δρόμο για την επόμενη φάση. Μπορεί η είσοδος στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος να αποτελεί τον μεγάλο στόχο των διοικούντων της ομάδας, ωστόσο η διάκριση μέσω του θεσμού του κυπέλλου αποτελεί τεράστια πρόκληση.

Η διεκδίκηση ενός τίτλου, για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας, εξιτάρει άπαντες στην Πάφος FC, και θέλουν στο σημερινό ματς να κάνουν το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. Βαλακάρι, Φουρ και Αμπντουσαλάμοφ, που έλειψαν στο τελευταίο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό, είναι στη διάθεση του Ντάρκο Μίλανιτς, με τον Φινλανδό να διεκδικεί μάλιστα θέση στο αρχικό σχήμα. Φανέλα βασικού ίσως πάρει επίσης και το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα, Χάμαντι. Αντίθετα, εκτός πλάνων είναι ο Αουρέλιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ