aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΟ Στιβ και η μικρή λίστα υποψηφίων

Ο Στιβ και η μικρή λίστα υποψηφίων

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Τρέχουν οι εξελίξεις στην Πάφος FC όσον αφορά στο θέμα του προπονητή. Μετά την προ ημερών απομάκρυνση του Νμτίτρι Μιχαϊλένκο από τον πάγκο της ομάδας, η διοίκηση βρίσκεται σε συνεχείς διαβουλεύσεις για την εξεύρεση του νέου τεχνικού. Οι ιδιοκτήτες της παφιακής ομάδας έχουν καταλήξει σε μικρή λίστα υποψηφίων για τη θέση του προπονητή και εντός των επόμενων ημερών αναμένονται εξελίξεις στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Μέχρι τότε, ο Στιβ Κωνσταντινίδης ανέλαβε τις προπονήσεις της ομάδας, ως υπηρεσιακός προπονητής, ωστόσο αποτελεί ακόμη ερωτηματικό αν ο Αγγλοκύπριος θα είναι αυτός που θα καθήσει στην άκρη του πάγκου στο ματς της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΛ ή κάποιος άλλος. Πληροφορίες του «Goal» αναφέρουν πως το αισιόδοξο σενάριο είναι ο νέος τεχνικός να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στον αγώνα της 24ης αγωνιστικής απέναντι στην ΕΝΠ.

Εξελίξεις υπήρξαν και στο ζήτημα του Βα, ο οποίος επέστρεψε στην Κύπρο μετά από σχεδόν ένα μήνα απουσίας. Ο Αγκολέζος μεσοεπιθετικός προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη και έχει θέσει τον εαυτό του στη διάθεση της ομάδας, ωστόσο λόγω της πολυήμερης απουσίας του δεν υπολογίζεται για το ερχόμενο παιχνίδι με τους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού. Αν όλα πάνε καλά, αναμένεται και αυτός να είναι έτοιμος για το ματς με την ΕΝΠ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ