aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΟ πρώτος στόχος του Έλσνερ

Ο πρώτος στόχος του Έλσνερ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η Πάφος FC συγκαταλέγεται ανάμεσα στις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Γεγονός που δεν αναιρείται βεβαίως από το πρόσφατο 0-4 από τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ. Η εκπληκτική πορεία, όμως, δεν σημαίνει πως δεν δικαιολογεί ενίσχυση στις μετεγγραφές του Ιανουαρίου.

Άλλωστε, ο Λούκα Έλσνερ έθεσε στη διοίκηση το πρώτο μέλημα για τον χειμερινό σχεδιασμό. Ο Σλοβένος προπονητής ζήτησε την απόκτηση επιθετικού, προκειμένου να γίνει πιο αποτελεσματική η παφίτικη ομάδα. Μάλιστα, γίνεται μελέτη με την εξέταση φορ, που έχουν εντοπιστεί. Επίσης, οι γαλάζιοι αναζητούν περιφεριακό επιθετικό, μέσο και αμυντικό.

Από εκεί και πέρα, σήμερα θα γίνει το πρώτο παιχνίδι για το τουρνουά «Korantina Homes Cup 2017», κατά το οποίο η Πάφος θα υποδεχτεί την ΑΕΛ στο «Στέλιος Κυριακίδης» (18:00). Θα απουσιάσουν οι διεθνείς Παναγιώτης Ζαχαρίου (Ελπίδες), Γεράσιμος Φυλακτού (Ανδρών), Αμπέλ Καμαρά (Γουινέα Μπισάου) και Βλάντισλαβ Γκάμποβς (Λετονία).

Από εκεί και πέρα, δύσκολα θα αγωνιστεί ο Έρολντ Γκουλόν, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις πριν από το ματς με τον ΑΠΟΕΛ. Ωστόσο, μέχρι την αναμέτρηση με τη Δόξα για τη 12η αγωνιστική, αναμένεται πως θα είναι έτοιμος. Αντιθέτως, απέναντι στους πράσινους δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής ο τιμωρημένος Έρικ Γιάνζα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ