aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΟ Πρέσλι πιέζει τους επενδυτές

Ο Πρέσλι πιέζει τους επενδυτές

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ισόπαλη 1-1 με την Αλ Σιαμπάχ εξήλθε προψές σε φιλικό παιχνίδι η Πάφος FC, στη Σλοβενία, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Το γκολ για την παφιακή ομάδα πέτυχε ο Χολτ. Η τεχνική ηγεσία δοκίμασε διαφορετικά σχήματα με στόχο να εξαγάγει συμπεράσματα. Το επόμενο φιλικό είναι στις 7 Αυγούστου, πάλι με αντίπαλο ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά στη Σλοβενία, με τον τερματοφύλακα Τζόεν Μολ να έχει ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή. Ο Στίβεν Πρέσλι έχει ανοικτή γραμμή με τους Ρώσους επενδυτές, υπενθυμίζοντας τους πως πιέζουν τα χρονικά περιθώρια και θα ήθελε να έχει όλο το ρόστερ στη διάθεσή του. Οι επενδυτές και ιδιοκτήτες της ομάδας έχουν δώσει ξεκάθαρη εντολή στον τεχνικό διευθυντή Λάρς Χάλεγκριν να επισπεύσει τις διαδικασίες και να προχωρήσει στις κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας τους.

Τα νέα πρόσωπα στην ομάδα θα είναι πολλά στη νέα σεζόν και θα χρειαστεί χρόνος για να δημιουργηθεί ένα καλό σύνολο, γι’ αυτό και θα πρέπει να κλείσουν σύντομα οι εκκρεμότητες. Από αυτούς που ενδιαφέρουν την τεχνική ηγεσία, κάποιοι είναι πολύ κοντά, ενώ άλλοι θα συνεχίσουν τα δοκιμαστικά. Αναμένεται πως μέχρι το επόμενο φιλικό θα έχει συμπληρωθεί το ρόστερ, για να μπορέσει ο Πρέσλι να κάνει καλύτερη δουλειά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ