aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΟ Πρέσλι κρατάει το κλειδί για τους «δανεικούς»

Ο Πρέσλι κρατάει το κλειδί για τους «δανεικούς»

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μετά και τη σημερινή προπόνηση θα αποφασίσει ο Στίβεν Πρέσλι, με ποιους θα παρατάξει την ομάδα του στο αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλωνα. Ο Ανγκούλο, θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να ξεκινήσει βασικός, ενώ είναι στην κρίση του Σκοτσέζου προπονητή κατά πόσο θα είναι στο αρχικό σχήμα οι Σαντάνα, Καρώ και Πολίτσι. Ανεξάρτητα με ποιους θα δώσει τη μάχη για να φύγει από το Τσίρειο με βαθμολογικό κέρδος, όλοι (πλην των παροπλισμένων Κόπριβετς και Ντόβπνια είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Στην Πάφος FC με τις αλλαγές που έχουν γίνει, έχουν δημιουργηθεί μεγάλες προσδοκίες, κάτι όμως που θα πρέπει να αποδειχθεί στους αγωνιστικούς χώρους.

Εν τω μεταξύ, με ανακοίνωση της η Πάφος FC ξεκαθαρίζει το σκηνικό για το θέμα των παικτών που είναι στο δυναμικό της με τη μορφή του δανεισμού: «Δεν υπάρχει κανένας παίκτης δανεικός από άλλη ομάδα, ο οποίος έχει στο συμβόλαιό του περιορισμούς στο να μην παίζει εναντίον συγκεκριμένης ομάδας και τα κλειδιά των ποδοσφαιρικών επιλογών τα διαχειρίζεται μόνο ο προπονητής μας. Η Πάφος FC είναι στη διάθεση ανά πάσα στιγμή να διαθέσει το συμβόλαιο οποιουδήποτε παίκτη για έλεγχο από την Ομοσπονδία. Η ομάδα μας έχει ως στόχο να καθιερωθεί στις κορυφαίες θέσεις του κυπριακού πρωταθλήματος, κερδίζοντας κάθε παιχνίδι μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ανεξάρτητα από το ποιος είναι απέναντί μας. Κοινός στόχος για όλες τις ομάδες είναι να καταστήσουμε το πρωτάθλημα ισχυρότερο, καλύτερο και αρκετά ενδιαφέρον, έτσι ώστε να προσελκύει το ενδιαφέρον των φιλάθλων, των επενδυτών και σκάουτερ από όλο τον κόσμο. Το ποδόσφαιρο για εμάς αποτελεί διασκέδαση και απόλαυση και όχι σκηνικό πολεμικής ατμόσφαιρας. Στέλνουμε το μήνυμα ότι ενωμένοι όλοι μπορούμε να δημιουργήσουμε όμορφα και σπουδαία πράγματα για το Κυπριακό ποδόσφαιρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ