aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΟ Νέμετς θυμίζει Πάπαλλο, Στυλιανού, Αγά και άλλους

Ο Νέμετς θυμίζει Πάπαλλο, Στυλιανού, Αγά και άλλους

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ακόμη καλύτερη και ποιοτική θα επιδιώξει να είναι η Πάφος FC στη νέα περίοδο. Δεν επιβεβαιώνεται επίσημα πως θα αυξηθεί ο προϋπολογισμός και είναι νωρίς ακόμη για τέτοια απόφαση, όμως, υπάρχει πρόθεση να παραμείνουν αρκετοί παίκτες από το υφιστάμενο ρόστερ και παράλληλα να αποκτηθούν άλλοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα καταστήσουν πιο ανταγωνιστική την παφιακή ομάδα.

Έγιναν αρκετές σωστές κινήσεις το περασμένο καλοκαίρι, αλλά με μεγάλη καθυστέρηση. Οι τραυματισμοί δεν επηρέασαν την ομάδα, όμως, κατά διαστήματα υπήρχαν πτώσεις στην απόδοση της ομάδας. Γι’ αυτό και στη νέα σεζόν για να έχουν πιο πολλές απαιτήσεις στην Πάφο θα επιδιώξουν να αυξήσουν τις επιλογές τους και σε έγκαιρο χρονικό σημείο.

Μετά και την μαθηματική παραμονή της ομάδας στην Α’ κατηγορία, το μόνο κίνητρο που απομένει είναι οι παίκτες να ολοκληρώσουν τη σεζόν με επιτυχίες, αλλά και να δουν τον Ανταμ Νέμετς να αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ.

Οι παλιότεροι φίλαθλοι της Πάφου έχουν να θυμούνται τους «δικούς μας» δεινούς σκόρερ, τον Ανδρέα Στυλιανού, ο οποίος από τον ΑΠΟΠ πήγε στον ΑΠΟΕΛ κι έκανε μεγάλη καριέρα, τον Μάριο Πάπαλλο (επίσης από τον ΑΠΟΠ πήγε στον ΑΠΟΕΛ), τον Δημήτρη Αγά, τον Τάκη Χαραλάμπους, τον αείμνηστο φορ του Ευαγόρα Γιαννάκη Ζαμπυρίνη, τον Στέφανο Βοσκαρίδη, αλλά και τον Γιώργο Τούρο, που έφεραν εσπευσμένα από τη Νέα Υόρκη (από τον Παγκύπριο) για να βοηθήσει τον Ευαγόρα να παραμείνει στην Α’ Κατηγορία.

Από τους μεγάλους αυτούς άσους της πέτρινων χρόνων του Ευαγόρα και του ΑΠΟΠ φθάσαμε στον Νέμετς, ο οποίος με τα 15 γκολ που σημείωσε φλερτάρει με το χρυσό παπούτσι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ