aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΟ Μιχαϊλένκο ανέβασε τον πήχη με την «πρώτη»

Ο Μιχαϊλένκο ανέβασε τον πήχη με την «πρώτη»

Στην πρώτη του παρουσία στον πάγκο της, με μόλις μερικά 24άωρα στην ομάδα, ο Μιχαϊλένκο οδήγησε την Πάφος FC στην πιο ευρεία νίκη της στο πρωτάθλημα. Το 3-0 επί της Καρμιώτισσας, σε συνδυασμό με τις πολλές ευκαιρίες, φανέρωσε ξεκάθαρα με την «πρώτη», τη φιλοσοφία που θέλει να περάσει στην ομάδα του ο Ουκρανός προπονητής. Το δήλωσε και ο ίδιος μετά το παιχνίδι, θέλει την ομάδα του να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, να φτιάχνει ευκαιρίες και να έχει τον έλεγχο.

Ο νέος προπονητής της Πάφος FC ανέβασε τον πήχη με το «καλημέρα», με την πρώτη του παρουσία στον πάγκο και τις πρώτες του δηλώσεις. Αναφέρθηκε σε έξοδο της ομάδας στο Γιουρόπα Λιγκ! «Έχουμε καλούς παίκτες, περιμένουμε να κάνουμε μια καλή ομάδα και να βγούμε στο Γιουρόπα Λιγκ. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα, στην Πάφο δεν σταματούν να κοιτάζουν για ενίσχυση. Δεν πρόλαβε να αναλάβει τα ηνία της ομάδας ο Μιχαϊλένκο και σύμφωνα με ΜΜΕ της Ουκρανία η Πάφος FC επιδεικνύει ενδιαφέρον για τον Αρτέμ Μιλέβσκι. Ουκρανός διεθνής επιθετικός, ο οποίος από πέρσι βρίσκεται στο δυναμικό της Ντιναμό Μπρεστ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ