aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΟ Λουλίνια και η πρόθεση για Καρώ

Ο Λουλίνια και η πρόθεση για Καρώ

Ένας τραυματισμός στην αρχή και μια υποτροπή στα μέσα του πρωταθλήματος κράτησαν τον Λουλίνια για αρκετό χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης, όμως, σε όσα παιχνίδια με την Πάφος FC κατάφερε να αγωνιστεί, έδειξε πως έχει προσόντα και μπορεί να βοηθήσει.

Ο Βραζιλιάνος έχει συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια και σε δηλώσεις που έκανε, σε ΜΜΕ της πατρίδας του, ανέφερε πως νιώθει πολύ καλά και με πιο πολλές εμπειρίες θα προσφέρει περισσότερα τη νέα σεζόν: «Το να αγωνίζομαι στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ήταν ένα όνειρο που είχα. Πιστεύω ότι έκανα καλή σεζόν στην πρώτη μου παρουσία στην Κύπρο, σε ένα πρωτάθλημα που εξελίσσεται πολύ τα τελευταία χρόνια. Έχω συμβόλαιο για δύο ακόμη σεζόν και θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα μου».

Σε μια άλλη εξέλιξη, η διοίκηση της Πάφος FC προσανατολίζεται σε απόκτηση του Ανδρέα Καρώ με ελευθέρα από τον Απόλλωνα, σε περίπτωση που δεν θα υπολογίζεται από τους γαλάζιους της Λεμεσού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ