aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΟ Λούκα Έλσνερ τους διατηρεί σε εγρήγορση

Ο Λούκα Έλσνερ τους διατηρεί σε εγρήγορση

Από τη στιγμή που ο εντός έδρας αγώνας για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον Απόλλωνα αναβλήθηκε, το τεχνικό τιμ στην Πάφο FC είναι υποχρεωμένο να διατηρήσει τους ποδοσφαιριστές σε εγρήγορση, ώστε να πάνε στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Εθνικό με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να διεκδικήσουν τη νίκη.

Η ομάδα της Πάφου οφείλει να κάνει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα για να ενισχύσει τις πιθανότητες για την παραμονή στην Α’ Κατηγορία με το «καλημέρα». Ο βοηθός προπονητής της Πάφος FC, Ντάγιαν Κόπασικ, βρέθηκε προχθές στο Δασάκι και παρακολούθησε τον αγώνα ανάμεσα στον Εθνικό και την Αλκή. Η ομάδα της Πάφου, όπως προαναφέραμε, αντιμετωπίζει στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής τον Εθνικό Άχνας και έτσι η αναμέτρηση αποτέλεσε μιαν καλή ευκαιρία για κατασκοπεία.

Αξίζει, τέλος, να υπενθυμίσουμε πως η Πάφος ήταν η νικήτρια στο φιλικό με την ΑΕΖ στο «Στέλιος Κυριακίδης». Η ομάδα του Λούκα Έλσνερ επικράτησε 3-1. Το σκορ άνοιξε ο Λότριτς στο 38΄ μετά από ασίστ του Ντέουλ και δύο λεπτά αργότερα ο Σταύρου έκανε το 2-0 με πλασέ. Στο 66΄ μείωσε η ΑΕΖ με τον Παρασκευά και το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Χόριτς στο 90΄. Η Πάφος είχε αγωνισθεί με τους Κόπριβετς, Γκάμποβς, Τζαάνζα, Τσερνομόρντις, Γκουλόν, Χόριτς, Λότριτς, Φυλακτού, Σταύρου, Σικόρσκι και Ντεούλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ