aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΟ Λομάκιν έχει υψηλές βλέψεις!

Ο Λομάκιν έχει υψηλές βλέψεις!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Επικρατεί σχετική ανησυχία για την αποχώρηση κάποιων βασικών ποδοσφαιριστών από την Πάφος FC, όμως οι διαβεβαιώσεις που έρχονται από τους συνεργάτες του Ρώσου προέδρου, Σεργκέι Λομάκιν, είναι πως η ομάδα θα ενισχυθεί.

Ο ισχυρός άνδρας έχει υψηλές βλέψεις, θέτοντας ως στόχο την έξοδο στην Ευρώπη. Ο Σεργκέι Λομάκιν σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή, Αντρέι Γκρούσιν, ετοιμάζουν κινήσεις που θα φέρουν ενθουσιασμό στον κόσμο της παφιακής ομάδας, όπως η τελευταία κίνηση με τον Ελλαδίτη Γιώργο Βαλεριάνου. Υπάρχει αισιοδοξία πως μέχρι τις 10 Ιουλίου σε πολύ μεγάλο βαθμό το ρόστερ θα συμπληρωθεί.

Σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Ζίβουλιτς που επιθυμεί να αποχωρήσει, η Πάφος FC θα επωφεληθεί οικονομικά αφού ο Κροάτης διατηρεί συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο. Οι προσπάθειες για ενίσχυση θα συνεχιστούν και είναι σίγουρο πως, με τις φιλοδοξίες που υπάρχουν, θα προστεθούν στο ρόστερ ικανοί ποδοσφαιριστές.

Εξάλλου, είναι έτοιμο σε μεγάλο βαθμό το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει η ομάδα της Πάφου στο διάστημα που θα προετοιμαστεί στην Πολωνία. Εκεί θα δώσει και τέσσερα φιλικά παιχνίδια.

Η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος δεν κρίνεται ευνοϊκή στο ξεκίνημα για την Πάφος FC. Θα αντιμετωπίσει την πρώτη αγωνιστική τη Νέα Σαλαμίνα εκτός έδρας, στη συνέχεια θα αναμετρηθεί με την ΑΕΚ (εντός) και θα παίξει μετά δύο αγώνες εκτός έδρας, με τον Απόλλωνα και την Ανόρθωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ