aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΟ Κόπιτς τρίβει τα χέρια από ικανοποίηση...

Ο Κόπιτς τρίβει τα χέρια από ικανοποίηση…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Αυξάνονται και πληθύνονται στην Πολωνία οι ποδοσφαιριστές της Πάφος FC. Μια εξέλιξη αναμενόμενη, καθώς έγινε τεράστια προσπάθεια τις τελευταίες μέρες για να ενισχυθεί η ομάδα και να είναι σε θέση ο Ζέλικο Κόπιτς να φτιάξει μια δυνατή ομάδα. Τελευταία προσθήκη είναι αυτή του Πολωνού Γιαχ Γιάροσλαβ, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Κροάτη προπονητή.

Στην Πολωνία γίνεται πολύ καλή δουλειά με τον ξένο προπονητή να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Ήδη, αφήνουν πολύ καλές εντυπώσεις οι νεοφερμένοι και το μόνο ίσως που χρειάζεται η ομάδα της Πάφου, είναι παιχνίδια για να αποκτήσουν οι ποδοσφαιριστές και την απαιτούμενη χημεία.  Χθες ήταν προγραμματισμένο το φιλικό με την Γκαγκελόνια, αλλά ακυρώθηκε με απόφαση των Πολωνών.

Θα γίνουν άλλα δύο-τρία φιλικά, ενώ με την επιστροφή στην Κύπρο θα γίνει το τελικό μοντάρισμα με τη διεξαγωγή άλλων δύο φιλικών. Η παλιά φρουρά, με τους Ράσιτς, Νέμετς,  Φιλιώτης,  Σιρόκ, Λουλίνια , Φόλμπρεχτ και Λελιούκιν αφήνουν πολύ καλές εντυπώσεις και είναι ξεκάθαρο, πως πάνω τους θα στηριχθεί και φέτος ο Ζέλικο Κόπιτς, όμως είναι και οι καινούργιοι (Κωνσταντίνου, Τόρες, Πανός, Σάννι), οι οποίοι θα προστεθούν στους πρωταγωνιστές του νέου πρωταθλήματος.

Ζεστάθηκε το ενδιαφέρον

Μετά και τις τελευταίες μετεγγραφικές κινήσεις αναμένεται πως θα αναθερμανθεί και το ενδιαφέρον των φίλων της παφιακής ομάδας για την εξασφάλιση εισιτηρίων διαρκείας. Υπάρχουν ειδικές τιμές για οικογενειακά πακέτα (με την αγορά τριών εισιτηρίων και άνω). Τα γραφεία στον οδό Λόρδου Βύρωνος 2, έχουν ήδη κάποια κίνηση,  η οποία θα αυξηθεί τις επόμενες μέρες και όσο το πρωτάθλημα πλησιάζει, όλο και πιο πολύ θα αυξάνεται το ενδιαφέρον από τον κόσμο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ