aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣ«Ο καιρός εδώ θυμίζει Ουαλία, περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου»

«Ο καιρός εδώ θυμίζει Ουαλία, περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου»

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του ήταν ο Κάμερον Τόσακ μετά την ισοπαλία της Πάφου με την ΕΝΠ στο «Τάσος Μάρκου» (1-1).

Ο Ουαλός τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του πήρε επτά βαθμούς στα τελευταία τρία παιχνίδια, ενώ για το ματς υπογράμμισε πως ήταν ικανοποιημένος από την αντίδραση των ποδοσφαιριστών του όταν έμειναν πίσω στο σκορ.

Αναλυτικά:

Αρχικά τόνισε: «Ήταν ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι. Το απόλαυσα, ευχαριστώ τον αντίπαλο για την υποδοχή. Ήταν δύσκολο και λόγω των ανέμων. Ο καιρός εδώ θυμίζει Ουαλία».

Στη συνέχεια είπε: «Έπρεπε να αντιδράσουμε καλύτερα στη φάση που δεχθήκαμε το γκολ. Είμαι ευχαριστημένος για την άμεση αντίδραση της ομάδας. Αυτό είναι που θέλω να διδάξω στους παίκτες, όταν μείνουμε πίσω στο σκορ. Ήμασταν λίγο νευρικοί ειδικά στο β΄ ημίχρονο, αν και είχαμε την κατοχή μπάλας. Αυτό ζητάω, να έχουμε την κατοχή. Η κατοχή ήταν 60-40 υπέρ μας, αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Πρέπει να δουλέψουμε λίγο πιο σκληρά, ώστε η κατοχή να μετατρέπεται σε κάτι καλύτερο. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου, σε έξι μέρες πήραν εφτά βαθμούς σε τρία παιχνίδια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ