aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΟ χρόνος δουλεύει υπέρ της Πάφος FC

Ο χρόνος δουλεύει υπέρ της Πάφος FC

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Ζέλικο Κόπιτς είδε την ομάδα του να κερδίζει και σε φιλικό παιχνίδι, αλλά περισσότερο τον χαροποίησε η ετοιμότητα των περισσότερων ποδοσφαιριστών του. Η Πάφος FC νίκησε 3-0 τη Ρίγα Λετονίας, με γκολ τα οποία πέτυχαν ο Σακό στο 34’ (πέναλτι) και 43’ και ο Βα στο 57’. Οι πλείστοι παίκτες του Κόπιτς κινήθηκαν με όρεξη κι έδειξαν σημάδια βελτίωσης, γεγονός που έφερε χαμόγελα σε όλους. Μέσα και από το προχθεσινό φιλικό, διαπιστώθηκε η ετοιμότητα αρκετών ποδοσφαιριστών που είχαν έρθει καθυστερημένα στην ομάδα. Ήδη, οι Πάντσεον, Σακό, Πανός, Βα και Γουίλιαμς κλέβουν την παράσταση με τις πολύ θετικές εμφανίσεις τους. Παράλληλα δούλεψε υπέρ της ομάδας της Πάφου και ο χρόνος, έτσι ώστε να δεθούν οι ποδοσφαιριστές μεταξύ τους, αλλά και για να μπορέσει η τεχνική ηγεσία να επιβάλει τις «αρχές και τους όρους» της για τον τρόπο που ήθελε να αγωνίζονται.

Ο προπονητής της παφιακής ομάδας χρησιμοποίησε 18 συνολικά ποδοσφαιριστές. Αγωνίστηκαν οι Ρούντκο (Πέτρου 46′), Πανός, Βαλεριάνος, Σιρόκ, Γουίλιαμς (Φυλακτού 46′), Πάντσεον, Μπεσάρα (76′ Γκόνταρντ), Καμπράλ (Λουλίνια 64′), Βα (79′ Τσοκκάς), Σακό (Φιλιώτης 64′), Ράσιτς (Αλεξ 64′). Για την τεχνική ηγεσία ήταν ένα καλό τεστ ενόψει του αγώνα της Παρασκευής, με τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ. Οι ποδοσφαιριστές θα έχουν σήμερα ρεπό και από αύριο θα επανέλθουν για να μπουν στην τελική ευθεία για το ματς της επόμενης αγωνιστικής. Την Τρίτη αναμένονται και οι διεθνείς που απουσιάζουν με τις αποστολές των εθνικών τους ομάδων.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ