aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΟ Χουχούμης, τα δοκιμαστικά και οι αξιολογήσεις!

Ο Χουχούμης, τα δοκιμαστικά και οι αξιολογήσεις!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ελλαδικά μέσα ενημέρωσης στέλνουν τον πρώην ποδοσφαιριστή της Σλόβαν Μπρατισλάβας και του Παναθηναϊκού, Διαμαντή Χουχούμη, στην Πάφος FC. Πρόκειται για 24χρονο που αγωνίζεται στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα, έχει πολλά περιθώρια ανέλιξης και βρίσκεται σε πολύ καλή ποδοσφαιρικά ηλικία. Εξετάζονται κι άλλες περιπτώσεις και σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις καθώς πλησιάζει η επίσημη έναρξη των προπονήσεων.

Στην ομάδα της Πάφος FC είναι σε καλό δρόμο στις επαφές που έχουν με τους ποδοσφαιριστές που τους ενδιαφέρουν. Παράλληλα, συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό τα δοκιμαστικά που πραγματοποιεί η Πάφος FC στη Ρίγα της Λετονίας, με ποδοσφαιριστές που περνούν από το μικροσκόπιο των Στίβεν Πρέσλι και Λαρς Χάλενγκριν. Από τους οκτώ που δοκιμάζονται, το πιο πιθανό είναι να αποκτηθούν ένας ή δύο, όπως πληροφορούμαστε. Το εν λόγω θέμα θα ξεκαθαρίσει σύντομα για να είναι σε θέση να κινηθούν έγκαιρα για την πλήρωση των θέσεων του ρόστερ.

Η καθυστέρηση που παρατηρείται στις μετεγγραφές δεν ανησυχεί κανέναν, καθώς έχουν όλα προγραμματιστεί για να ολοκληρωθούν στην ώρα τους. Υπάρχει αρκετή κινητικότητα και άπαντες είναι σίγουροι πως η ομάδα τους θα παρουσιαστεί δυνατή στη νέα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ