aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΟ Μπεριγκόν βγαίνει από τα πιτς, θέμα χρόνου η ανακοίνωση για τον εκλεκτό

Ο Μπεριγκόν βγαίνει από τα πιτς, θέμα χρόνου η ανακοίνωση για τον εκλεκτό

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Κέβιν Μπεριγκόν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς στην Πάφος FC, όμως ο τραυματισμός του στο ματς με την ΑΕΚ, τέλος του περασμένου Αυγούστου (κάταγμα στο μετατάρσιο), τον πήρε πίσω και μαζί στέρησε από την παφιακή ομάδα έναν αξιόλογο επιθετικό. Ο Γάλλος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και από εβδομάδας αναμένεται πως θα μπει σε κανονικό ρυθμό εκγύμνασης.

Το πιο πιθανό είναι πως θα είναι έτοιμος να επανέλθει στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα σε δύο εβδομάδες, αν όλα πάνε καλά. Οι δυνατότητες του Μπεριγκόν είναι γνωστές και μαζί με τους Νέμετς, Σακό μπορούν να δημιουργήσουν πανίσχυρη επιθετική γραμμή. Για να ανέβει όμως η απόδοση του συνόλου, θα πρέπει να παρουσιάσουν αισθητή βελτίωση αρκετοί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μέχρι τώρα παρουσιάζουν στις εμφανίσεις τους σκαμπανεβάσματα.

Εν τω μεταξύ, η Πάφος FC έχασε από τη ρωσική Ούραλ με 2-1 για το Κοραντίνα Καπ. Ο Νέμετς άνοιξε το σκορ στο 33′ και οι φιλοξενούμενοι το γύρισαν με γκολ στο 66′ και στο 71′. Στο αρχικό σχήμα ήταν οι Ρούντκο, Λαφράνς, Ζεπάτα, Βαλεριάνος, Σιρόκ, Γκοντάρντ, Πανός, Καμπράλ, Παναγιώτου, Κωνσταντίνου, Νέμετς.

Θέμα χρόνου η ανακοίνωση

Για να ελπίζει η Πάφος FC σε συγκομιδή βαθμών που θα την ανεβάσουν βαθμολογικά, επιβάλλεται να πιάσουν όλοι οι ποδοσφαιριστές υψηλά στάνταρντ απόδοσης και, παράλληλα, να προσληφθεί ο καταλληλότερος προπονητής. Οι Ρώσοι ιδιοκτήτες έχουν ήδη προχωρήσει τις επαφές και είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωση για τον αντικαταστάτη του Ζέλικο Κόπιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ