aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΝτουπόφ: «Δύναμη που θα είναι αναγνωρίσιμη τόσο στην Ευρώπη όσο και παγκοσμίως»

Ντουπόφ: «Δύναμη που θα είναι αναγνωρίσιμη τόσο στην Ευρώπη όσο και παγκοσμίως»

Με ανακοίνωσή της, η Πάφος FC ενημέρωσε για τη συνεργασία της με επαγγελματίες των Esports, συστήνει την επίσημη ομάδα Esports  για να συμμετάσχει στο ανερχόμενο πρωτάθλημα Esports της FIFA και φιλοξενεί δηλώσεις του εκ των μεγαλομετόχων της, Ρομάν Ντουπόφ. Αναλυτικά:

«Πάφος, Κύπρος 3 Μαΐου 2021  – Η ΠΑΦΟΣ FC ανακοινώνει τη συνεργασία με επαγγελματίες των Esports και συστήνει την επίσημη ομάδα Esports  για να συμμετάσχει στο ανερχόμενο πρωτάθλημα Esports της FIFA.

Η ομάδα μας εντάσσεται στην ολοένα αυξανόμενη ψηφιακή παρουσία του ποδοσφαίρου μεταξύ συλλόγων όπως οι AS Roma, AC Milan, Manchester City, Schalke 04, PSG και άλλες ομάδες των οποίων οι ομάδες Esports ανταγωνίζονται για την τιμή των συλλόγων τους σε διάφορες πλατφόρμες.

Η νεοσύστατη ομάδα της Pafos Esports θα εκπροσωπήσει την ομάδα μας στους διαγωνισμούς VGL τις επόμενες 3 σεζόν με πλάνο να συμμετάσχει στα πρωταθλήματα VGP μέχρι τις αρχές της 4ης σεζόν. Η λίστα της ομάδας θα περιλαμβάνει ντόπιους επαγγελματίες Esports οι οποίοι θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η ομάδα θα διοικείται εξωτερικά, με την Pafos FC να παρέχει όλη την απαραίτητη υποστήριξη για προπονήσεις, εκδηλώσεις και ανάπτυξη. Η ομάδα θα συνεργαστεί για τη δημιουργία ελκυστικού περιεχομένου με παίκτες και υποστηρικτές, καθώς και για τη διοργάνωση αποκλειστικών εκδηλώσεων στην Κύπρο και σε όλο τον κόσμο. Θα κυκλοφορήσει επίσης μια περιορισμένη έκδοση προϊόντων και προϊόντων λιανικής πώλησης που θα απολαύσουν οι φίλοι μας.

Στα πλαίσια του όλου πλάνου, η ομάδα θέλει να δώσει στην τοπική κοινότητα των νέων ευκαιρίες να συμμετάσχουν σε αυτό το εγχείρημα και να δημιουργήσουν μια νέα περιοχή ενδιαφέροντος για αυτούς. Για το λόγο αυτό, η ΠΑΦΟΣ FC θα δημιουργήσει μια Β’ ομάδα  και μια ομάδα της Ακαδημίας για τα νεαρά ταλέντα, τα οποία έχουν την ευκαιρία να μπουν σταδιακά στην πρώτη ομάδα. Οι ημερομηνίες δοκιμής θα καθοριστούν και θα ανακοινωθούν μέσω των Social Media της ομάδας σε  μεταγενέστερο χρόνο.

Ρομάν Ντουπόφ: “Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για το νέο εγχείρημα που θα μας επιτρέψει να εισέλθουμε στον κόσμο των Esports, ο οποίος έλαβε πολλή προσοχή από την ποδοσφαιρική κοινότητα σε όλο τον κόσμο τα τελευταία χρόνια. Πιστεύουμε ότι είναι ένας ισχυρός νέος τρόπος για την ομάδα να έρχεται σε επαφή με τους υποστηρικτές της μέσω των ψηφιακών καναλιών, ειδικά στην τρέχουσα παγκόσμια κατάσταση και να ενώνει τους κόσμους του ποδοσφαίρου και των Esports. Η Πάφος σχεδιάζει να χτίσει μια ισχυρή κληρονομιά στην περιοχή και να γίνει μια δύναμη που θα είναι αναγνωρίσιμη τόσο στην Ευρώπη όσο και παγκοσμίως’’».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ