Λίγες ημέρες πριν από την πρώτη αναμέτρηση με την Πάφος FC για τα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ η Ντινάμο Σίτι καλείται να διαχειριστεί ένα απρόοπτο, καθώς σύμφωνα με αλβανικά δημοσιεύματα αναγκάστηκε να ακυρώσει την προγραμματισμένη για σήμερα συνέντευξη Τύπου.
Η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη για τις 11:00 και σε αυτή επρόκειτο να παρουσιαστούν τα δύο νέα μετεγγραφικά αποκτήματα της ομάδας, ο μέσος Αλχασάν και ο επιθετικός Αλμίρ Ατζεράι, ενώ δηλώσεις θα παραχωρούσε και ο πρόεδρος του συλλόγου, Μπαρντί, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ωστόσο, όπως αναφέρουν τα αλβανικά ΜΜΕ, η διοίκηση της Ντινάμο Σίτι αποφάσισε να ματαιώσει τη συνέντευξη Τύπου εξαιτίας γριπώδους κατάστασης που παρουσιάστηκε στο εσωτερικό της ομάδας. Η απόφαση λήφθηκε προληπτικά, ώστε να αποφευχθεί οποιοσδήποτε κίνδυνος περαιτέρω μετάδοσης του ιού στους ποδοσφαιριστές, σε μια ιδιαίτερα απαιτητική περίοδο με συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις.
Στην Πάφο, πάντως, παρακολουθούν τις εξελίξεις στον αντίπαλο, έχοντας ως μοναδικό στόχο να παρουσιαστούν απόλυτα έτοιμοι για την πρώτη μεταξύ τους ευρωπαϊκή «μάχη».














