aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣ«Ντέρμπι» ανάμεσα σε Μολ κι ακόμη έναν για τη θέση του «Κέρβερου»

«Ντέρμπι» ανάμεσα σε Μολ κι ακόμη έναν για τη θέση του «Κέρβερου»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Τον τερματοφύλακα που θα συμπληρώσει την τριάδα κάτω απ’ τα γκολπόστ και θα αποτελέσει ισάξια επιλογή μ’ αυτήν του Γιαν Κόπριβετς, σύμφωνα με δηλώσεις των ανθρώπων της ομάδας, φαίνεται πως πλησιάζει να βρει η Πάφος FC.

Η παφιακή ομάδα βρίσκεται σε επαφές με τον 27χρονο Βέλγο Ζοέλ Μολ, ο οποίος αγωνίστηκε σε Αααράου (2009-15), Γκρασχόπερ (2015-17) και Ντάρμσταντ ’98 (2017-18) στην οποία ανήκει μέχρι το 2019 αλλά επιθυμεί να αποχωρήσει καθώς δεν υπολογίζεται για βασικός.

Ο Μολ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των επιλογών του Στίβεν Πρέσλι και της επιτροπής προγραμματισμού, ωστόσο, όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας, τον Σκωτσέζο τεχνικό «απασχολεί» άλλος ένας τερματοφύλακας, ο οποίος επίσης βρίσκεται ψηλά στο short list, αλλά το όνομά του κρατείται σαν επτασφράγιστο μυστικό. Αμφότεροι, είναι δεκτοί να αγωνιστούν στην Πάφο και σύντομα θα ανακοινωθεί ο εκλεκτός.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Μολ τη σεζόν 2016-17, ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της Γκρασχόπερς η οποία στον γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, απέκλεισε τον Απόλλωνα με σκορ 2-1 στην Ελβετία και 3-3 στο ΓΣΠ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ