aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣ«Να κάνουμε για άλλη μία φορά το Τσίρειο να θυμίζει Παφιακό»

«Να κάνουμε για άλλη μία φορά το Τσίρειο να θυμίζει Παφιακό»

Ένας αγώνας τελικός για την ομάδα της Πάφου στον οποίο οι ποδοσφαιριστές χρειάζονται τη στήριξη όλων. «Συνέχεια στο πρωτάθλημα και η ομάδα μας καλείται να αντιμετωπίσει στο Τσίρειο τον Άρη Λεμεσού για την 23η αγωνιστική. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Τρίτη 5/2/2018 στις 17:00. Ένας αγώνας τελικός για την ομάδα μας στον οποίο οι ποδοσφαιριστές μας χρειάζονται τη στήριξη όλων μας. Μπορούμε όλοι μαζί να κάνουμε για άλλη μία φορά το Τσίρειο να θυμίζει Παφιακό. Για τον λόγο αυτόν έχει διευθετηθεί η μεταφορά φίλων της ομάδας από το «Στέλιος Κυριακίδης» στις 15:30. Να μη λείψει κανένας!», αναφέρεται σε ανακοίνωση

Η Πάφος διατηρείται για άλλη μία αγωνιστική στην 10η θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς ενώ προέρχεται από την ήττα (0-1) στο «Στέλιος Κυριακίδης» απέναντι στην Ανόρθωση Αμμοχώστου για το πρωτάθλημα. Δύο οι απουσίες για την Πάφος FC λόγω τραυματισμών, αυτές των Λούκας Ντομίνγκες και Κέναν Όριτς. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές όπως και όλα τα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα θα βρίσκονται στη διάθεση του νέου προπονητή Στίβεν Πρέσλι.

Ο αντίπαλος: Ο Άρης Λεμεσού βρίσκεται στη 13η βαθμολογική θέση με 16 βαθμούς με 18 τέρματα υπέρ και με 35 παθητικό. Στην τελευταία επίσημη αναμέτρηση της επιβλήθηκε εκτός έδρας του Εθνικού Άχνας με σκορ 0-4 στο Δασάκι της Άχνας.

Προϊστορία: Σχετικά ισορροπημένες οι αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες στις μάχες για το πρωτάθλημα. Τελευταία αναμέτρηση για τις δύο ομάδες ήταν αυτή για την 10η αγωνιστική της φετινής περιόδου όπου οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες με σκορ 0-0 στο «Στέλιος Κυριακίδης». Τελευταία αναμέτρηση στο Τσίρειο  στις 11/03/2017 για την 28η αγωνιστική, όταν οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες με σκορ 0-0.

«Εισιτήρια θα προπωλούνται στα ταμεία του γηπέδου πριν την έναρξη του αγώνα. Τα ταμεία και οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν στις 16.00. Οι φίλαθλοι της Πάφος FC θα έχουν στη διάθεση την ανατολική κερκίδα (ΑΕΛ). Παρακαλούμε τους φίλαθλους της ΠΑΦΟΣ FC, να συμπεριφέρονται στα παιχνίδια με κόσμιο τρόπο και να τηρούν όλες τις οδηγίες των επιτηρητών και των αρχών ασφαλείας του σταδίου, για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την αποφυγή οποιαδήποτε τιμωρίας για την ομάδα μας», τονίζεται καταληκτικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ