aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΝα ισχυροποιηθεί στη θέση της η Πάφος…

Να ισχυροποιηθεί στη θέση της η Πάφος…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πήρε τα πάνω της η Πάφος FC τελευταία και μόνο μπροστά κοιτάει. Όλη η αρνητική κατάσταση που δημιουργήθηκε μετά την αφαίρεση των εφτά βαθμών από εκείνη την «ιστορία» με το ιατρικό δελτίο του Σωτήρη Ζαντή στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ανατράπηκε. Έπεσε στην προτελευταία θέση, όμως βρήκε τα πόδια με την αξία και την ποιότητα των ποδοσφαιριστών της, αλλά και την ικανότητα του προπονητή Ζέλικο Κόπιτς να ανεβάσει ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές.

Φυσικά, δεν αγνοεί κανένας τον περίγυρο που φρόντισε να βοηθήσει την ομάδα να σταθεί στα πόδια της. Ο βαθμολογικός καθρέφτης σπάνια κάνει λάθος και όντως η Πάφος εισπράττει έστω και καθυστερημένα τους κόπους όλης της σεζόν. Το +6 από το 11ο Παραλίμνι φανερώνει ασφάλεια, αλλά οι γαλάζιοι θα χρειαστούν το τρίποντο και μεθαύριο (20/4) απέναντι στη Δόξα στο «Στέλιος Κυριακίδης» για να ισχυροποιήσουν τη θέση της.

Στη λίστα των απόντων ενόψει του σαββατιάτικου ματς με τη Δόξα, στο ιατρικό δελτίο προστέθηκε ο Ιμπραχίμ, ενώ παραμένουν τραυματίες οι Ζάντερ και Λελιούχιν. Ο Κόπιτς έχει άλλες δύο προπονήσεις στη διάθεσή του για να αποφασίσει ποιους θα παρατάξει. Πιθανό να προβεί σε μία ή δύο αλλαγές. Ίσως αρχίσουν οι Φόλπμπερχτ με Ράσιτς αυτή τη φορά σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε ο Κροάτης κόουτς στο τελευταίο ματς με την Αλκή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ