aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΝ. Χριστοδουλίδης: «Επένδυση που ξεπερνά τα 30 εκατ. ευρώ»

Ν. Χριστοδουλίδης: «Επένδυση που ξεπερνά τα 30 εκατ. ευρώ»

Της Ντόρας Χριστοδούλου

Το ανακαινισμένο και εντυπωσιακό προπονητικό κέντρο της Πάφος FC «Νάσος Κωνσταντίνου», εγκαινίασε το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Συνοδευόμενος από τους ξένους ιδιοκτήτες της ομάδας, ο δηλωμένος οπαδός της, Νίκος Χριστοδουλίδης, τέλεσε τα εγκαίνια και στη συνέχεια περιηγήθηκε στον χώρο, έχοντας στο πλευρό του τον Ρομάν Ντουμπόφ ο οποίος του ανέλυε όλες τις βελτιωτικές κινήσεις που έγιναν στο κέντρο το οποίο αποτελεί πλέον ένα από τα πιο σύγχρονα και εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της αθλητικής τεχνολογίας προπονητικά κέντρα του νησιού.

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τα άλματα προόδου που επιτελούνται στην ομάδα της γενέτειρας του σε όλους τους τομείς και αφού συνεχάρη τους ιθύνοντες για την θεαματική βελτίωση που χρόνο με τον χρόνο καταγράφει η Πάφος FC, εξέφρασε την ελπίδα και βεβαιότητα ότι του χρόνου η ομάδα θα χαρίσει στους οπαδούς της ακόμη μεγαλύτερες χαρές.

Στις δηλώσεις του αμέσως μετά, αναφέρθηκε και στο θέμα που προέκυψε με την χρήση του Στέλιος Κυριακίδης:

«Χαίρομαι για όλα όσα έγιναν και όσα θέλουν οι άνθρωποι της Πάφου να γίνουν. Ο σχεδιασμός ξεφεύγει του πλαισίου της χώρας μας και από πλευράς Πολιτείας θα ενισχύσουμε αυτή την προσπάθεια. Υπάρχει λύση για παραμονή της ομάδας στο “Στέλιος Κυριακίδης”, που θα εξυπηρετεί και τους σκοπούς της ομάδας, αλλά και τους αθλητές του στίβου. Θα μιλήσω για αυτή την πρόταση αύριο με τους αρμόδιους φορείς.

Φυσικά η πρόταση των ανθρώπων της Πάφου μπορεί εφαρμοστεί. Είναι μια τεράστια επένδυση για την χώρα μας και την επαρχία της Πάφου που ξεπερνά τα 30 εκατομμύρια, θα έχει αλισυδωτές θετικές επιπτώσεις. Δεν μπορούμε να επενδύουμε τόσα λεφτά στον αθλητισμό και να συνεχίσουμε με κόκκινους φακέλους και βία στα γήπεδα. Στόχος είναι να μην φύγει η Πάφος από το σπίτι’ της».

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατέθεσε και λουλούδια στο μνημείο που έχει ανεγερθεί στη μνήμη του αδικοχαμένου από την οπαδική βία στην Ελλάδα, Νάσου Κωνσταντίνου, συνοδευόμενος από τους γονείς του Νάσου, σε μια εμφανώς συγκινησιακή στιγμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ