aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥ«Μου είπαν να μην λέω για τους διαιτητές…»

«Μου είπαν να μην λέω για τους διαιτητές…»

Ο προπονητής της Πάφου, Ζέλικο Κόπιτς εμφανίστηκε ευχαριστημένος τόσο από το αποτέλεσμα και τη πρόκριση (4-1) όσο και από την συνολική προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του στον αγώνα με τον Άρη. Παράλληλα, τόνισε ότι η ομάδα του χρειάστηκε να αλλάξει σχηματισμό στον αγώνα, ενώ υπογράμμισε ότι ο Άρης είναι μια καλή ομάδα.

Αναλυτικά: «Πολύ δύσκολο παιχνίδι σήμερα γιατί έπρεπε να ανατρέψουμε τα δεδομένα του πρώτου αγώνα. Δεν έχουμε αρκετούς παίκτες στο ρόστερ μας και γι αυτό κάποιοι ποδοσφαιριστές μας έχουν αποκομίσει κάποια προβλήματα όπως ο Κουλς. Αλλάξαμε το σύστημα μας σήμερα και παίξαμε 4-2-2-2 για να καταφέρουμε να διασπάσουμε την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα του Άρη. Στο 1-1 ήταν πολύ δύσκολο και οι ποδοσφαιριστές μου αντεπεξήλθαν πλήρως και αυτό με κάνει ευχαριστημένο. Μου είπαν να μην λέω για τους διαιτητές και είμαι έκπληκτος που ο συνάδελφός μου μίλησε γι’ αυτό το πράγμα. Συγχαρητήρια στον Άρη μια πολύ καλή ομάδα και καλή τύχη για την προσπάθεια για επάνοδο στην Α’ κατηγορία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ