aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΜισή ντουζίνα επιπλέον επιλογές

Μισή ντουζίνα επιπλέον επιλογές

Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά έξι βασικοί ποδοσφαιριστές επιστρέφουν στη διάθεση του προπονητή της Πάφος FC Απόστολου Μακρίδη, για τον αγώνα της 32ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Άρη στο Παφιακό.

Συγκεκριμένα, θα φωνάξουν «παρών» κι αναμένεται να πάρουν θέση στο αρχικό σχήμα οι Κοδίνα, Δημοσθένους, Μάατσι, Άλμπα, οι οποίοι ξεπέρασαν το πρόβλημα τραυματισμού τους, ο Ματούκου που επέστρεψε από το Βέλγιο και ο Γκριγκέτς ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Πρόκειται για σημαντικές επιστροφές, που λύνουν τα χέρια του Απόστολου Μακρίδη όσον αφορά στον καταρτισμό της ενδεκάδας ενόψει του κυριακάτικου ματς, όπου ο στόχος είναι μόνο η κατάκτηση των τριών βαθμών. Οι γαλάζιοι αγνοούν τη χαρά της νίκης στα τελευταία πέντε παιχνίδια και γι’ αυτό καθηλώθηκαν στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και εξακολουθούν να κινδυνεύουν με υποβιβασμό.

Εν τω μεταξύ, σε μια άλλη εξέλιξη, το βράδυ της Τρίτης η διοίκηση του συλλόγου δεξιώθηκε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, σε μια προσπάθεια να τους ανυψώσει το ηθικό μετά τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Η συνεύρεση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, ενώ την ίδια στιγμή εκφράστηκε από όλους η θέληση αλλά και η πίστη για καλή εμφάνιση και νίκη στο επερχόμενο παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ